Cele mai bune jocuri multiplayer pentru Android

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune jocuri multiplayer pentru Android
Avand in vedere ca coronavirusul ne face sa ramanem mai multi in interior, este de inteles ca s-ar putea sa ne plictisim putin.

Din fericire, exista o multime de jocuri Android minunate de jucat. Dar sa fim sinceri, jocul video cu alte persoane este cel mai bun mod de a juca jocuri pe telefon. Chiar daca in curand veti avea nevoie de un acumulator original Samsung pentru a-l inlocui pe cel vechi, merita cu siguranta sa va destindeti in aceste jocuri pe telefon.

Veti putea impartasi entuziasmul, va veti provoca prietenii si va veti distra impreuna. Jocurile sociale sunt relativ usoare pe Android. Exista doua tipuri de jocuri multiplayer locale. Primul este prin WiFi sau Bluetooth, iar al doilea este complet offline.

Unul necesita doua dispozitive conectate impreuna, iar celalalt va permite sa jucati pe un singur dispozitiv. Este o piata relativ mica, iar jocurile bune sunt putin dificil de gasit. Cu toate acestea, exista o multime de titluri bune.

Twitch

Printre noi a fost unul dintre succesele virale  din 2020. Este un joc destul de distractiv. Un grup de cinci pana la zece jucatori pregatesc o nava spatiala pentru plecare. Cu toate acestea, cativa membri ai echipajului navei sunt impostori.

Cativa jucatori incearca sa omoare pe toata lumea de pe nava, in timp ce restul jucatorilor isi dau seama cine ar putea fi criminalul. Exista cateva elemente de joc distractive si este chiar distractiv sa te uiti la Twitch. Este disponibil online sau prin conexiuni WiFi locale (nu este necesara o conexiune externa la Internet) daca sunteti intr-un grup acasa.

BADLAND

BADLAND este un joc de platforma clasic. Este, de asemenea, unul dintre putinele cu suport multiplayer local. Suporta pana la patru jucatori pe acelasi dispozitiv. Jocul are, de asemenea, o grafica distractiva, un editor de nivel, suport complet pentru controler, economisire de spatiu in cloud si suport pentru Android TV. Asta face ca acesta sa fie unul dintre marile jocuri locale multiplayer indiferent de dispozitiv.

BombSquad

BombSquad este o recomandare de joc multiplayer de la unul dintre cititorii nostri. Este un joc in stil de petrecere, cu o gramada de explozii si multa miscare. Jocul permite pana la opt participanti simultan.

Toti incearca sa se bombardeze reciproc pentru a revendica suprematia. Jocul accepta controlere hardware, precum si Android TV. Exista, de asemenea, o aplicatie pentru telecomanda, astfel incat jucatorii sa poata juca fara a achizitiona un controler, pe Android TV.

Sah de AI Factory Limited

Sahul este unul dintre cele mai populare jocuri IRL multiplayer. Functioneaza bine  si pe mobil. Sahul AI Factory Limited este la fel de bun pe cat se spune. Dispune de elemente grafice simple, comenzi simple, teme diferite, moduri excelente pentru un singur jucator si multe alte modalitati de a juca.

Acesta include multiplayer local de tip pass-and-play. Stiti deja cum functioneaza sahul. Versiunea gratuita a jocului vine cu toate functiile, dar si cu reclame. Versiunea pro este identica minus publicitatea. Daca puteti suporta reclamele, nu va fi necesar sa platiti pentru astfel de jocuri.

 

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.