Celebritati care folosesc tigari electronice

0 Shares
0
0
0

Celebritati care folosesc tigari electroniceDesi nu ne place mereu sa admitem, celebritatile influenteaza foarte mult tendintele culturii noastre, toate noutatile si actiunile lor fiind dezbatute in mass-media si luate ca exemplu de oamenii de rand. Indiferent daca actiunile lor sunt considerate bune sau rele, celebritatile par sa stabileasca mai toate tendintele culturii noatre. Iar acest lucru este valabil si cand vine vorba de folosirea de tigari electronice.

De cativa ani incoace, foarte multe personalitati de la Hollywood s-au afisat in public in timp ce pufaiau din tigari electronice. Iata care sunt cateva dintre aceste nume sonore:

Leonardo di Caprio. Lupul din Wolf Street a venit la ceremonia de decernare a premiilor SAG tinand in mana un model de tigara electronica masculin si foarte elegant. Superstarul din “Revenant” este adesea vazut in public folosind tigari electronice, fie pe strazi, fie in restaurantele din Manhattan.

Katy Perry. Cunoscuta pentru piesele “I kissed a girl” si “Dark House”, Katty Pery este probabil cel mai surprinzator nume din aceasta lista a personalitatilor care au hotarat sa schimbe tigarile din tutun cu varianta mai sanatoasa, tigarile electronice. Frumoasa artista a fost fotografiata la o petrecere, imbracata intr-o tinuta lejera de vara, bucurandu-se de o bere si de un puf de tigara electronica. O combinatie excelenta pentru a te relaxa intr-o zi calduroasa de vara!

Simon Cowell. Criticul dur al celor mai urmarite show-uri de talente din Marea Britanie si Statele Unite ale Americii s-a laudat presei cu noul sau accesoriu, pe care l-a descris a fi “bun, cu un gust placut si dulce”. Simon Cowell obisnuia sa fie una dintre celebritatile fumatoare inraite. Acum, criticul in varsta de 56 de ani, a trecut la tigari electronice si simte ca a facut un pas in directia cea buna.

Samuel L. Jackson. Talentatul actor adora sa fumeze o tigara cand se afla sub pielea altor personaje. De la clasicul sau rol din “Pulp Fiction”, la incredibilul rol din “Django Unchained”, castigatorul premiului Oscar se bucura de foarte mult respect in randul celebritatilor de la Hollywood, dar mai ales din partea publicului. Recent, veteranul actor a fost surprins in emisiunea “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” cu o tigara electronica in mana in timp ce recita un poem.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like