Cum alegi laptopul ideal pentru tine?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ai de gand sa iti cumperi un laptop, vei cauta fara doar si poate o multime de modele, ale tuturor producatorilor de pe piata, pentru a face un raport calitate – pret, iar produsul care consideri ca ti se potriveste cel mai bine, il vei alege.

In aceasta situatie insa, trebuie sa stii din start ce asteptari ai de la echipamentul pe care iti doresti sa il cumperi. De ce zic acest lucru? Ei bine, cu siguranta daca iti doresti un laptop pe care nu il vei solicita foarte mult, ci mai degraba il folosesti pentru a naviga pe internet din cand in cand, atunci nu prea are rost sa investesti foarte multi bani in achizitionarea unui astfel de echipament.

Asadar, daca nu va avea foarte multe sarcini de indeplinit respectivul echipament, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia asupra unui model second hand, pe care il poti cumpara fie de la tine din oras, de la magazinele de specialitate, fie de la diferite magazine online.

Vei putea sa gasesti un astfel de echipament care sa fie foarte bun, bine intretinut, si care totodata sa beneficieze de o perioada de garantie valabila, astfel ca ar fi o idee buna sa alegi un astfel de produs.

In cazul in care insa iti doresti un laptop ceva mai performant, pe care sa il folosesti in fiecare zi, dar nici nu prea vrei sa investesti foarte multi bani pentru a cumpara un astfel de echipament, iti poti cumpara un model nou, insa acesta cu siguranta nu va fi de la unul dintre producatorii de top de pe piata.

Cum-alegi-laptopul-ideal-pentru-tineCei care sunt mai pretentiosi, cu siguranta vor opta de fiecare data pentru un echipament nou, si asta nu pentru ca au nevoie de un astfel de echipament, ci mai degraba din cauza orgoliului, si a faptului ca ei nu isi doresc un produs care a mai fost folosit si de catre altcineva.

Daca de exemplu esti gammer, si nu iti doresti un PC, ci mai degraba optezi pentru un laptop, atunci datele problemei se schimba foarte mult, pentru ca un astfel de echipament, anume creat pentru gammeri costa foarte mult.

Sunt cazuri in care un autoturism second hand de prin anul 2000 nu costa la fel de mult precum un laptop anume creat pentru gamming.

Ei bine, in cazul in care vrei un laptop performant, care sa fie de la un producator de top, si in mod normal, nu vrei nici sa cheltuiesti foarte multi bani pentru a-l cumpara, atunci va trebui sa iti indrepti atentia spre un model refurbished.

De ce un astfel de model? Pentru ca este la fel de performant, daca nu chiar mai performant decat un model nou, si deasemenea este mult mai ieftin.

Trebuie mentionat faptul ca sunt o multime de firme de la noi din tara, si nu numai, care atunci cand aleg echipamente pentru angajatii lor, opteaza pentru acest tip de laptopuri.

Asadar, acestea sunt la ora actuala cele trei categorii de laptopuri care se gasesc atat pe piata din Romania, cat si pe piata din alte tari, iar tu in functie de banii pe care ii ai la dispozitie, dar si in functie de ce asteptari ai de la echipament, iti vei alege laptopul pe care il vei considera perfect pentru tine.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.