Cum alegi rochia perfecta?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi rochia perfecta?
Alegerea unei rochii, poate sa reprezinte o misiune foarte simpla pentru acele femei care cunosc toate detaliile care conteaza pentru a-si alege rochia perfecta.

In schimb, exista si foarte multe femei care nu prea cunosc detaliile de care trebuie sa tina cont atunci cand isi aleg o rochie, asa ca in continuarea acestui articol vom discuta despre cum se alege rochia perfecta.

In primul rand, trebuie precizat faptul ca doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei rochii, trebuie sa tina cont de evenimentul la care vor participa, pentru ca isi pot indrepta atentia spre rochii de ocazie, rochii de zi, rochii de seara, rochii de gala, iar acest aspect este foarte important.

Toate doamnele si domnisoarele care au de gand sa isi cumpere o rochie trebuie sa tina cont si de tipul de silueta pe care il au, atunci cand isi aleg rochia.

Aici trebuie mentionat faptul ca exista femei care au silueta de tip para, iar aceste femei au soldurile mari iar umerii mici. In cazul acestor femei, ideale ar fi fochiile care nu au bretele si volane, rochiile care urmeaza linia corpului pana la sold, iar apoi devin evazate precum rochiile de tip sirena.

Tot pentru femeile care au silueta in forma de para, ideale sunt acele rochii care au decolteurile tip barcuta.

Exista femei atletice, care nu au forme pronuntate, si care sunt drepte de sus si pana jos. Aceste femei au picioarele frumoase de regula asa ca trebuie sa isi aleaga rochiile care sa le scoata in evidenta picioarele, insa trebuie sa isi aleaga accesorii care sa le scoata in evidenta talia de exemplu.

Exista deasemenea femei care au silueta de tip mar, iar aceste femei au o burta proeminenta din profil. Ei bine, aceste femei trebuie sa isi aleaga o rochie care sa le scoata in evidenta picioarele.

In cazul acestor femei, este foarte important de precizat faptul ca sunt de evitat rochiile lungi, dar si rochiile stranse imediat sub bust.

Un alt tip de silueta pe care il au femeile este cel clepsidra, aadica au o talie mica iar umerii si soldurile sunt la acelasi nivel. Se spune ca aceasta este forma ideala pe care trebuie sa o aiba corpul unei femei.

Referitor la doamnele si domnisoarele care au o astfel de silueta, trebuie precizat faptul ca nu trebuie sa isi ascunda frumusetea, asa ca pot alege sa poarte rochii pe corpu, structurate care pot fi legate sub bust sau in talie. Aceste femei isi pot alege rochiile din materiale diafane, usoare si fine. Pentru femeile care au o astfel de silueta, sunt ideale atat rochiile lungi cat si rochiile scurte.

Ei bine, cu siguranta nu doar de aceste aspecte trebuie sa depinda alegerea unei rochii, asa ca femeile trebuie sa tina cont si de materialul din care aceasta este croita, pentru ca rochii se pot croi din diferite materiale.

Culoarea rochiei conteaza foarte mult, asa ca si de acest aspect trebuie sa tina cont femeile care se afla in cautarea unei rochii.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like