Rochii de botez pentru file de poveste!

0 Shares
0
0
0

Rochii de botez pentru file de poveste!Ești invitată la un botez? Fie că ești nașă, fie că ești o simplă invitată, va trebui să alegi cele mai frumoase modele de rochii, rochii de botez ideale! Nu știi însă care este cea mai bună alegere pe care ai putea să o faci? Îți venim în ajutor cu câteva idei care să te inspire.

Rochia aurie sau ivoire. Este o rochie cu care vei face sigur senzație. Este ideală pentru un botez mai șic și mai festiv și va ști cum să te pună cel mai bine în valoare, reușind să te facă să te desparți de clasica rochiță neagră.

Rochia neagră sau albă. Sunt cele mai bune alegeri, fără doar și poate. Sunt modele de rochii de botez elegante, simple și rafinate care vor fi cel mai bine puse în valoare prin intermediul accesoriilor, bijuterii sau poșete. Sunt rochii care te vor ajuta să fii cea mai elegantă fără efort, atemporale și polivalente. Cele cu paiete îți vor conferi un look foarte glamour, în timp ce modelele mai lungi te vor ajuta să ai cel mai clasic look.

Rochiile în nuanțe de pastel. O rochie în nuanțe de pastel este o valoare sigură. Este alegerea perfectă pentru un eveniment mai vintage, boem sau șic. Nuanțele de pastel vin cu un plus de dulceață pentru ținuta ta și te ajută să fii cea mai trendy în același timp.

O rochie în nuanțe de albastru pastel de exemplu, este cea mai șic și arată de minune alături de accesorii nude sau chiar în tonuri de cherry sau roșu bordo.

Nuanțe de galben, de piersică, de roz, de mov parma… chiar ai de unde alege. Dar trebuie să alegi și nuanta de verde pin, nuanța anului 2021, care arată magnific pe o rochie de seară elegantă.

Rochiile în nuanțe primare. Dacă vrei să alegi o rochie colorată, poți alege o rochie în nuanțe primare. O rochie în nuanțe de galben, de albastru sau de roșu este cea care te va ajuta să te pui cel mai bine în valoare.

Poți alege și nuanța de verde, pentru o rochie mai scurtă sau mai lungă dintr-un material mai suplu și mai vaporos pentru un maximum de eleganță.

Portocaliul sau roșul sunt tonalități vesele pentru cel mai frumos look.  Modelele mai mulate sunt cele care au un efect garantat și arată cel mai bine alături de accesoriile nude sau de cele mai închise la culoare.

Roșul este cea mai glamour și mai îndrăzneață alegere pentru acest an care te va face să te remarci cu adevărat. Poți alege și nuanțe de bordo mai deschis.

Glamour, elegante, feminine și moderne, modelele de rochii de botez sunt cele care te vor ajuta să atragi toate privirile și să ieși mereu în evidență. Sunt rochii care te vor ajuta să fii cea mai strălucitoare, care au cele mai frumoase și mai atractive detalii, modele sau croieli pentru ca tu să te simți mereu cea mai frumoasă. Modele deosebite pentru femei deosebite!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like