Pilota Domine din bumbac și puf de gâscă pentru un somn confortabil

0 Shares
0
0
0

Pilota Domine din bumbac și puf de gâscă pentru un somn confortabilÎn funcție de materialul de umplere, o pilotă este foarte caldă sau regulatoare de temperatură. Cele mai populare umpluturi pentru pilotele de iarnă provin de la gâscă, care protejează împotriva frigului. În plus, este concepută cu fața din bumbac 100% pentru persoanele care suferă de alergii și garantează un efect excelent de încălzire.

Dacă lenjeria de pat sau pilota și perna nu sunt potrivite, somnul nocturn este rareori odihnitor. Prin urmare, pilota Domine din bumbac și puf de gâscă este perfectă pentru persoanele care iubesc naturalul și confortul în timpul somnului. Datorită proprietăților naturale ale materialului de umplutură, pilotele sunt printre cele mai preferate la nivel mondial. 

Cea mai călduroasă pilotă, este cea din puf de gâscă, acoperită cu bumbac cu cusături termice, care păstrează umplutura uniform pe toată suprafața. Acest design previne formarea de zone goale, reci, păstrând în același timp perfect căldura în timpul somnului.

Pilota din bumbac

Bumbacul este extrem de ușor, elastic și pufos, absoarbe bine umezeala, ceea ce duce la un microclimat optim vara, în nopțile reci și în zonele cu umiditate ridicată. Pilotele din bumbac cu puf de gâscă sunt foarte populare în climatul rece. Sunt subțiri și ușoare, dar țin de cald chiar și la minus 30 de grade.

Bumbacul are un efect benefic asupra organismului, stimulează circulația sângelui și are un efect benefic și asupra pielii. Lenjeria de pat din bumbac este recomandată persoanelor care suferă de bronșită cronică, radiculită, osteocondroză și alte boli ale aparatului locomotor.

Îmbrățișând această pilotă din puf de gâscă, cu un bumbac fin și țesut dens, somnul tău va fi perfect. Puful de gâscă de calitate este cel mai bun și mai ușor izolator (natural sau artificial) cunoscut de om, cu excepția pufului de rață sălbatică. Este extrem de elastic și respirabil.

Pilota Domine din bumbac și puf de gâscă – Beneficii

Cu pilota Domine din bumbac și puf de gâscă vei găsi perfecțiunea sub forma unei plapume moi, ușoare și extrem de confortabile. Pilota este ecologică, hipoalergenică și mai confortabilă decât orice ai întâlnit până acum. Principala diferență între pene și puf de păsări constă în duritatea celor două tipuri de penaj.

Pana are o dungă tare vizibilă în mijloc, de care sunt atașate firele, în timp ce puful are o structură foarte fină, în care pana este aproape imperceptibilă. Puful ocupă o mică parte din penajul păsării. Apare în principal pe piept și în jurul picioarelor. Nu întâmplător costă de aproximativ 3-4 ori mai mult decât produsele cu umplutură de pene.

O pilotă din bumbac cu puf de gâscă de înaltă calitate este, în mod logic, mult mai scumpă decât alte tipuri de pilote, inclusiv cele realizate din alte materiale naturale, cum ar fi lână și bumbac. Umplutura de puf este un material greu de obținut și, în același timp, are proprietăți și caracteristici unice. Pilota din bumbac cu puf de gâscă a fost întotdeauna și va continua să fie un simbol al luxului, confortului și eleganței.

Luminozitatea unei pilote calde din puf de gâscă este proverbială, dar știm cu adevărat cât de ușor este acest material. Pilotele din puf de gâscă sunt fabricate din 90% puf și doar 10% pene moi fine de gâscă.

Greutatea umpluturii este de doar 250 g pe metru pătrat, ceea ce înseamnă că înfășurat într-o astfel de pilotă, corpul tău practic nu va simți greutatea, dar va simți căldura pe care o emană.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like