Imbraca-te ca un rege cu camasi din bumbac egiptean

0 Shares
0
0
0

Imbraca-te ca un rege cu camasi din bumbac egipteanEgiptenii au fost pionierii luxului si ai tuturor lucrurilor decadente. Din acest tinut stravechi provine bumbacul egiptean Giza, regele incontestabil al bumbacului, de 300 de ani incoace! Iata de ce niciun alt bumbac nu poate concura cu cel egiptean.

Bumbacul egiptean are o rezistenta greu de egalat

Bumbacul egiptean provine din capsule lungi si, prin urmare, are fibrele lungi. Printre soiurile sale numeroase, bumbacul din cultura Giza, care are capsule extra-lungi, este considerat creme-de-la-creme. Aceasta lungime superioara genereaza fire fine, fara a face compromisuri asupra rezistentei lui. Firul este apoi tesut in testaura de bumbac.

Datorita acestei rezistente, camasa bumbac egiptean este o piesa vestimentara fara moarte.

Bumbacul egiptean este cultivat in albia luxului

O mare parte din cultura de bumbac Giza este concentrata de-a lungul malulului raului Nil, pe unul dintre cele mai fertile terenuri cunoscute vreodata de om. Cultivata in tara faraonilor, aceasta cultura de bumbac respira drepturi imparatesti, iar camasile din bumbac egiptean sunt demne de a fi purtate de un rege.

Bumbacul egiptean se remarca prin numarul mare de fire

Numarul firelor se refera la finetea firelor care formeaza o tesatura. Cu cat el este mai mare, cu atat firul este mai fin. Lungimea extra a capsulelor bumbacului Giza face ca aceste fire sa fie exceptionale pentru tesut in numar mare de fire. Numarul de fire de pana la 300 este posibil numai cu o astfel de recolta exclusiva.

Desigur, cu cat firul este mai fin, cu atat tesatura va fi mai fina si mai placuta la atingere – acestea fiind calitatile greu de egalat ale unei camasi din bumbac egiptean.

Bumbacul egiptean are stralucire naturala

Bumbacul egiptean, pe langa toate calitatile de care deja am discutat, are o stralucire naturala speciala care confera tesaturii un aspect luxos si matasos. Deoarece produce putine scame, acest luciu inerent ramane intact ani de zile.

Iata de ce camasile din bumbac egiptean sunt piese vestimentare pe care te poti baza chiar si in situatiile care necesita un aspect luxos impecabil.

Bumbacul egiptean are cea mai mare puritate

Acest bumbac este cules manual, motiv pentru care are cel mai inalt grad de puritate, Spre deosebire de culesul mecanic, acest proces nu provoaca stres asupra fibrei, lasand fiecare fir drept si intact.

Bumbacul egiptean impresioneaza prin intensitatea culorii

Tesatura din bumbac egiptean este capabila sa absoarba mai mult colorant decat orice alta varietate de bumbac. Inutil sa mai mentionam ca toate camasile confectionate din bumbac egiptean sunt disponibile intr-o paleta de culori intense, luminoase si rezistente la decolorare.

Bumbacul egiptean devine mai moale dupa fiecare spalare

O caracteristica inegalabila a camasilor din bumbac egiptean este aceea ca, dupa fiecare spalare, ele devin tot mai moi si mai placute la atingere. Cu cat se uzeaza mai mult, cu atat devin mai luxoase.

Daca alegi regele bumbacului, poti miza fara teama pe calitate, rezistenta fara egal si o textura extrem de placuta la atingere. Brandurile de lux din intreaga lume folosesc bumbacul egiptean pentru a confectiona cele mai confortabile si luxoase piese de imbracaminte din bumbac, camasile fiind una dintre acestea.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like