Cum putem crea o campanie Google AdWords profitabila?

0 Shares
0
0
0

Cum putem crea o campanie Google AdWords profitabila?
Pentru a avea o afacere de succes, aceasta trebuie sa functioneze foarte bine in mediul online. Si pentru ca aceasta sa functioneze foarte bine in mediul online este nevoie de campanii AdWords. Astfel de campanii AdWords pot fi realizate de catre www.quickpanda.ro, una dintre cele mai bune firme de profil din Bucuresti.

Lansarea unei noi campanii de cautare AdWords este un proces destul de antrenant. Adrenalina, anxietatea, teama si speranta reprezinta toate emotii pe care le putem experimenta atunci cand suntem pregatiti sa apasam butonul „Enable” pentru a crea o noua campanie. Daca suntem la inceputul calatoriei, atunci frica este cea care ar putea sa ne domine gandurile. Prin urmare, acest articol este menit, in primul rand, sa indeparteze, pe cat posibil, aceasta frica.

Despre campaniile AdWords trebuie sa retinem un lucru extrem de important: trebuie sa fim constienti de puterea pe care acestea o au. Atunci cand este configurat si gestionat in mod corespunzator, AdWords reprezinta una dintre cele mai bune surse de clienti noi.

In cativa ani, o companie poate ajunge sa creasca de la 0 $ la 4 000 000 de dolari doar prin intermediul unei campanii Adwords bine realizate. Asa cum ne putem imagina, exista si procesul invers prin intermediul caruia o companie poate pierde cateva zeci de mii de dolari din cauza unei astfel de campanii gestionate necorespunzator.

Unul dintre cele mai importante lucruri, ce trebuie retinute in legatura cu o astfel de „calatorie”, este ca fiecare agent de publicitate de succes stabileste si gestioneaza campaniile AdWords prin intermediul unei liste de verificare.

Ganditi-va la aceasta ca la coacerea unei prajituri dupa o reteta. Pentru un astfel de lucru avem nevoie de ingredientele-cheie si de un proces pas cu pas despre cum sa amestecam aceste ingrediente pentru a crea o prajitura delicioasa. Sunt sigur ca stiti ce se intampla daca incercati sa grabiti procesul de coacere. Ei bine, acelasi lucru este valabil si cu campaniile AdWords.

Adoptand aceasta metafora a coacerii prajituri, putem spune ca un prim ingredient pentru o buna campanie AdWords il reprezinta cererea pentru clienti. In cazul in care clientii nostri nu cauta produsul sau serviciile noastre prin intermediul Google, atunci, in mod evident, o astfel de campanie de publicitate nu va functiona niciodata.

Prin urmare, inainte de a deveni prea entuziasti in legatura cu crearea primei noastre campanii, va trebui sa verificam daca exista, intr-adevar, un volum de cautare pentru ceea ce avem de gand sa oferim. Instrumentul pe care trebuie sa-l utilizam este Google AdWords Keyword Suggestion Tool. Acest instrument actioneaza mai mult ca un dictionar. Introducem o expresie despre care credem ca este folosita de catre clientii nostri, iar Google ne va spune si alte expresii similare si, in acelasi timp, relevante.

Tot Google ne va spune si cat de des cauta oamenii aceste expresii, cat de competitive sunt acestea in AdWords si cat de mult costa sa facem publicitate pentru fiecare cuvant-cheie.

Pentru mai multe detalii cu privire la campaniile AdWords, nu ezitati sa accesati Quickpanda.ro.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like