Cum sa alegeti castile?

1 Shares
0
0
1

Cum sa alegeti castile?
Este intotdeauna benefic pentru sportivi sa fie motivatii si se dovedeste ca instruirea prin muzica permite sa canalizarea energiei.

De asemenea, este intotdeauna placut sa asculti playlisturile preferate in timp ce practicam un sport pe care il iubim si sa oferim ultimele noastre eforturi in ritmul sunetului de bas. E o modalitate mai buna de a utiliza casti bluetooth special concepute pentru sport..

Aceasta pereche va ramane fixata mult mai mult timp decat un model standard si va rezista transpiratiei si chiar si la vreme. De asemenea nu veti atarna cablurile in anumite miscari. Pe scurt, setul cu casti Bluetooth va fi un aliat ideal pentru a va atinge obiectivele in timp ce va bucurati de muzica si sport.

Cele mai multe casti de sport vor oferi mai mult sau mai putin aceeasi functionalitate. Acestea fiind spuse, vom gasi modele mai adaptate la anumite hobbyuri, fie prin intretinerea, rezistenta la socuri sau ploaie, fie prin izolarea lor.

Iata cateva puncte pe care sa le tineti minte:

  • Forma si intretinere
  • Rezistenta la transpiratie, vreme si soc
  • Izolarea sau neizolarea
  • Usurinta de utilizare
  • Calitatea semnalului Bluetooth
  • Accesorii si optiuni care pot face diferenta

Cele mai bune casti Bluetooth:

Monster iSport Superslim

monster-isport-superslim-utilizare: Acestea sunt castile de sport care ofera cea mai buna calitate audio. De asemenea, puteti auzi basul care isi face simtita prezenta, precum si sunetul clar. Monster a ales sa ofere o calitate extrem de buna si sa ofere, de asemenea, un sunet deosebit de clar si precis.

In cutia produsului, sunt disponibile 3 seturi de aripioare, precum si 5 seturi de capace pentru capat. Intretinerea produsului poate parea deosebit de usoara si puteti folosi castile chiar si pentru exercitiile agitate, iar confortul este, de asemenea, extrem de ridicat.

Autonomia cuprinsa intre 4 si 5 ore nu este exceptionala, dar cu siguranta nu se poate cere mai mult de la un astfel de model compact. Intr-adevar, acestea sunt si cele mai mici casti sportive pe care am avut ocazia sa le testam. Ele sunt rezistente la ploaie si transpiratie, iar carcasa furnizata, le va proteja atunci cand sunt livrate la domiciliul dumneavoastra. Singura problema a acestui produs este un cablu putin prea lung, fara posibilitatea ajustarii.

Bate Powerbeats 2 wireless

Headset-beats-powerbeats-2-utilizare: Aceasta este, de asemenea, un produs extrem de bun in ceea ce priveste performanta audio. Prezinta bass-uri mult mai dinamice si mai muzicale decat pe Monster iSport Superslim, dar putin mai precise in ceea ce prezinta registrul muzical.

Oricum sunetul este de fapt foarte bun. Ambalajul este complet, cu un capac rigid si 4 seturi de capace diferite. Ne place sa reglam lungimea cablului pentru a obtine confort. Cu o autonomie de 6 ore, ele sunt usor de utilizat in timpul antrenamentelor sportive. Este un model cu un contur de ureche care asigura un suport foarte bun, castile nu se misca nici dupa o miscare foarte brusca.

Ele sunt, de asemenea, foarte confortabile, fara a provoca nici un disconfort chiar si dupa cateva ore petrecute pe urechile noastre.

 

1 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.