Daca sunt inteligente, telefoanele au nevoie de acumulator extern

0 Shares
0
0
0

Avantajele unui acumulator extern

Acumulatorii Allview reprezinta o categorie interesanta de acumulatori. Sunt fabricati in China si apoi rebranduiti sub marca Allview. Datorita comercializarii sub aceasta marca au un real succes pe piata romaneasca de IT, si nu numai.

Cand vorbim despre acumulatori trebuie sa stim pentru ce fel de dispozitiv folosim acesti acumulatori. Se produc acumulatori pentru laptop, tableta si telefon mobil. Bineinteles ca exista si alta alternativa de a mentine un dispozitiv incarcat si anume o priza de curent.

In niciun caz nu putem avea niste telefoane mobile conectate permanent la o priza… Denumirea de telefon mobil tocmai asta sugereaza ca nu este dependent de priza, nefiind un telefon fix.

Pentru a putea folosi un telefon mobil, o tableta sau un laptop s-au fabricat acumulatori, adica baterii interne, iar mai apoi din cauza autonomiei reduse, au aparut si cei externi care au ca rol sa suplimenteze lipsa de autonomie a primilor. Putem spune ca astazi cand majoritatea oamenilor folosesc telefoane inteligente, care au insa nevoie de ceva extern, si anume acumulatorii externi.

De ce au devenit acumulatorii externi indispensabili? In primul rand, datorita tehnologiei tot mai avansate in domeniul IT, care a facut ca un acumulator intern sa nu mai poata tine pasul cu tot mai rapidele schimbari in domeniu.

Ca sa poti tine pasul cu aceste schimbari nu exista astazi decat o solutie: acumulatorul extern. In al doilea rand, cine nu si-ar dori o autonomie mai mare sau sa poata incarca in acelasi timp 2 – 3 dispozitive IT? Cel mai important lucru este sa beneficiezi de acumulatoare externe puternice cu o autonomie mult mai extinsa decat a celor interne. Pentru aceasta este nevoie de acumulatori cu un amperaj mai mare decat bateriile interne ale dispozitivelor IT.

telefoanele au nevoie de acumulator extern

Amperajul stim foarte bine este masurat in amperi. Nu este spre exemplu totuna daca folosesti un acumulator extern de 2000 mAh sau unul de 4000 sau 6000 de mAh cand ai o baterie de telefon de 1500 mAh.

In primul rand, daca ai un acumulator extern mic, acesta nu te va ajuta sa maresti foarte mult autonomia dispozitivului si nu vei putea incarca si alte dispozitive in acelasi timp. In al doilea rand, daca ai un acumulator cu un amperaj mult mai mare decat al bateriei interne poti incarca telefonul de 2-3 ori sau poti incarca in acelasi timp cu acesta si alte dispozitive chiar mai mari, cum ar fi spre exemplu tabletele.

Majoritatea bateriilor interne pentru smartphone sau tableta, se aplica si la acumulatori Allview, au circa 400-500 cicluri de incarcare. Cu cat aceste dispozitive sunt incarcate mai des, cu atat autonomia bateriilor devine mai redusa. Daca la inceput acestea se incarca 100% cu timpul se va ajunge la o incarcare mult mai redusa, desi pe dispozitiv va aparea o incarcare completa.

Avantajele unui acumulator extern sunt: acesta poate fi incarcat de la orice priza simpla de curent, nefiind necesara o incarcare speciala. In al doilea rand, acumulatorii externi maresc autonomia unui telefon sau a unei tablete de 2-3 ori. Important este sa va achizitionati un astfel de acumulator si sigur nu veti regreta banii cheltuiti.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.