De ce copiii au nevoie de telefoane si ce aplicatii sunt utile si pentru copii dar si pentru parinti?

0 Shares
0
0
0

De ce copiii au nevoie de telefoane si ce aplicatii sunt utile si pentru copii dar si pentru parinti?Nu aveti suficient timp pentru a va mentine copilul ocupat tot timpul. Adesea, cel mai simplu mod de a il mentine calm este sa il lasi sa joace un joc pe telefonul tau. Daca au unul al lor, atunci nu se vor mai plange niciodata de calatoriile lungi cu masina! Nu te teme ca ar putea sa iti strice telefonul, pentru ca poti oricand sa apelezi la inlocuire sticla telefon.

Frumusetea telefoanelor mobile moderne este ca acestea vin cu camere. Ca atare, copilul tau are capacitatea de a crea noi amintiri facand fotografii cu lucruri. Data viitoare cand plecati in vacanta in familie, ei vor face poze si le vor pastra pentru totdeauna. In mod ciudat, ii face mai activi in vacante si in zilele in familie. In loc sa se plictiseasca, cauta activ oportunitati de fotografie.

Un telefon mobil nu este doar pentru distractie. Daca esti destept despre modul in care il foloseste copilul tau, atunci vor invata multe din el. Am vorbit deja despre cum dezvolta abilitati tehnice, dar pot dezvolta si alte abilitati. Exista o multime de aplicatii educationale de descarcat pe diverse magazine de aplicatii. Aici, copilul poate incepe sa-si imbunatateasca abilitatile matematice, sa invete o noua limba etc.

Copiii pot fi incredibil de neorganizati in cele mai bune momente. Daca au teme de facut, atunci cel mai probabil vor uita daca nu le reamintiti. Un telefon mobil poate rezolva aceasta problema oferindu-le instrumente pentru a-si imbunatati organizarea zilnica.

Isi pot folosi telefonul pentru a seta memento-uri, astfel incat sa nu uite niciodata sa faca lucruri. La fel, exista aplicatii pe care sa le poata folosi si in avantajul lor.

Exemple de aplicatii utile pentru copii si pentru parinti

Aplicatiile de mai jos sunt utile pentru copii dar si pentru parinti astfel incat acestia sa poata folosi al nevoie, acelasi telefon.

Kaspersky Safe Kids

Exista o dezbatere intre cei care sunt impotriva oferirii unui smartphone pentru copiii minori si cei care sunt in favoarea, dar folosind o doza buna de prudenta. Dar acest lucru singur nu este suficient: este mai bine sa apelezi la o aplicatie conceputa special pentru minori: Kaspersky Safe Kids, de fapt.

Iti permite sa planifici orele de utilizare ale dispozitivului Android al copilului; sa ai notificari in caz de activitate suspecta si un rezumat al continutului cautat, vizualizat si partajat. Versiunea gratuita blocheaza accesul la site-urile cu continut neadecvat, ajuta la crearea unei liste de site-uri si aplicatii permise (si o lista cu tot ce trebuie blocat).

Si iti permite sa utilizezi motoarele de cautare in siguranta prin „ascunderea” anumitor rezultate. De asemenea, aplicatia monitorizeaza (datorita GPS-ului: acest lucru afecteaza durata de viata a bateriei), locatia copiilor si arata locatia copilului pe harta si trimite o alerta imediata daca parasesc un loc sigur definit de parinte. Versiunea cu plata permite instalarea aplicatiei pe un numar nelimitat de dispozitive.

Feedly

Exista retele sociale pentru a fi la curent, dar adesea nu sunt deloc suficiente. Din acest motiv, RSS continua sa se bucure de noroc. Cand site-ul sau blogul de care esti interesat publica continut nou, fluxul RSS (Really Simple Syndication) te anunta. Printre numeroasele aplicatii de pe piata fluxurilor RSS, Feedly se remarca.

Datorita acestei aplicatii iti poti organiza blogurile, canalele YouTube, site-urile, intr-un singur loc si poti citi stirile sau articolele preferate intr-o interfata simpla si curata. Vei putea sa iti imparti lecturile in diferite canale si in fiecare sa poti grupa sursele de citire preferate.

Partajarea cu cele mai populare retele sociale (dar si prin e-mail sau prin copierea unui link) este o joaca pentru copii. Dar aplicatia ofera si cateva lecturi care pot fi de interes pentru utilizator si iti permite sa monitorizezi nu numai companiile si marcile, ci si cuvintele cheie.

PicsArt Photo Studio

Toate smartphone-urile Android au camera si fotografierea este una dintre activitatile preferate ale tuturor utilizatorilor: dar ce urmeaza? Ce sa folosesti pentru a-ti edita fotografiile, a le imbunatati, a le adauga efecte speciale? Simplu: mai intai trebuie sa descarci aceasta aplicatie: PicsArt Photo Studio. Si apoi incepe sa-l folosesti.

Aplicatia contine un pic din toate: instrumente pentru a decupa, clona, ​​adauga text si regla curbele. Si apoi din nou o bogata biblioteca de filtre, cadre, chenare, subtitrari, fundaluri. Fara a numara caracterele (sunt sute), pentru a adauga text la imaginile tale.

Money Manager

Gestionarea finantelor este adesea o chestiune complicata, care este incredintata unor foi de calcul, operatiune care trebuie abandonata doar dupa cateva incercari. Mai bine poate sa te indrepti catre aplicatii care fac exact asta. Pe platforma Android, unul dintre cei mai buni vreodata este Money Manager.

Se ocupa atat de cardurile de credit si de debit, cat si de contabilitatea cu intrare dubla. De asemenea, iti poti proteja datele prin setarea unei parole. Pe baza datelor introduse, este posibil sa se vada suma cheltuielilor si evolutia acestora luna de luna.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.