De ce este bine sa tinem un job cat mai mult?

0 Shares
0
0
0

De ce este bine sa tinem un job cat mai mult?
Despre cat de bine este sa va ganditi de mai multe ori inainte de a schimba locul de munca si cat de important este sa stati cat mai mult intr-un loc ne povestesc mai multe expertii de la un studio videochat Bucuresti.

Atunci cand va simtiti coplesiti de actualul job e mult mai usor sa luati in calcul parerile persoanelor care va sugereaza sa renuntati la actualul loc de munca decat sa gastiti noi solutii care sa nu solicite aceste schimbari majore.

In loc sa incercati a gasiti semnele care va vor arata ca trebuie sa va dati demisia e recomandat sa analizati bine si in ansamblu situatia si sa va intrebati si de ce nu ar trebui sa va schimbati jobul.

Negativitatea poate sa stea la baza atitudinii fata de actualul job si de aceea nu puteti sa vedeti partea buna a lucrurilor. Nu faceti nimic altceva decat sa va sabotati propria cariera legandu-va de aspectele mai putin placute pe care le are locul de munca.

Inainte de a acuza mediul de lucru, obiectivele firmei sau colegii si clientii de cauzele nemultumirilor pe care le aveti va recomandam sa va asigurati ca ati analizat bine avantajele date de faptul ca lucrati acolo.

Poate nu jobul in sine e problema ci perspectiva pe care o aveti fata de el. incercati sa va axati pe beneficiile oferite de munca si sa va ganditi daca merita sa investiti efortul si timpul in asa ceva.

Daca echipa in care lucrati va apreciaza efortul inseamna ca in viitor veti putea avansa in functie si de asemenea ca veti face fata si unor noi provocari. Va trebui sa va ganditi si ca sunt multe firme care nu iau in calcul si faptul ca va dati silinta deoarece interesul lor e acela de a profita cat mai mult de angajati.

Daca firma la care lucrati in prezent are obiective clare si va ajuta sa intelegeti care sunt acestea sau va prezinta planul pentru a isi duce misiunea la bun sfarsit veti fi incurajati sa faceti parte din plan si sa  actionati.

Probabil considerati sa  ca e un pas riscant sa discutati cu sefii despre ce anume nu va place la jobul actual. Multi manageri nu inteleg incercarile de a ajunge la un numitor comun.

Cu toate acestea in cazul in care va alegeti cat mai bine cuvintele si cat mai diplomat si comunicati managerului solutiile in urma carora puteti sa castigati impreuna, managerii intelegatori care va considera angajati importanti vor asculta ceea ce aveti de spus. Inainte sa luati decizii radicale de a parasii firma discutati cu managerul pentru ca oricum nu mai aveti nimic de pierdut.

Dupa ce ati decis sa ii comunicati sefului toate nemultumirile va trebui sa fiti atenti la reactiile pe care le are. Companiile serioase care apreciaza angajatii se raporteaza si la nevoile acestora. Pentru a obtine succesul este nevoie sa se gaseasca un echilibru intre fericirea persoanelor care lucreaza in firma si propria misiune a companiei. Desigur managerii nu vor tine cont de toate toanele angajatilor.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.