Debut AZEO DIVAS la Campia Turzii – Vocea mea pentru tine

0 Shares
0
0
0

11411923_667826276681994_1293898911178700783_o

Patru asociatii non-profit inteleg importanta sustinerii tinerilor cu dizabilitati din Campia Turzii. Asociatia Liberalism pentru Comunitate si Asociatia Pro Assisto, in colaborare cu Asociatia Autism Campia Turzii si Societatea Academica Gheorghe I. Bratianu organizeaza vineri, 26 iunie 2015, ora 19, un concert caritabil în beneficiul copiilor si tinerilor cu dizabilitati din Câmpia Turzii, beneficiari ai proiectului “ŞI NOI AVEM DREPTURI”, proiect finanţat prin granturile Spaţiului Economic European 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Fara a parea neobisnuit in peisajul cultural al comunitatii locale din Campia Turzii, ideea organizarii unui recital de muzica clasica este totusi inedita prin faptul ca acest moment reprezinta debutul grupului clujean “AZEO DIVAS”. Alin Dan Rusu, Zsuzsana Barabas, Eva Jordan si Olga Bordas au acceptat cu bucurie sa aduca pe scena Palatului Cultural “Ionel Floasiu” un program care va cuprinde arii din opere, opereta si cantonete.

Dincolo de ideea divertismentului, efortul organizatorilor are in vedere sprijinirea centrului pentru copii si tineri cu dizabilitati din cadrul proiectului “ŞI NOI AVEM DREPTURI” si sensibilizarea comunitatii locale fata de necesitatea integrarii acestor tineri in societate.

Sutem convinsi ca evenimentul cultural si filantropic, intitulat “Vocea mea pentru tine”, va reprezenta o seara memorabila pentru publicul spectator din Campia Turzii si inceputul unei colaborari pe termen lung in beneficiul celor care au atat de multa nevoie de atentia noastra.

Pentru a face cunostinta cu ‘performerii” serii va invit sa cititi urmatoarele interviuri cu 3 dintre membrii grupui AZEO DIVAS:

Interviu Alin Dan Rusuhttp://bibliocarti.com/de-vorba-cu-alin-dan-rusu/

Interviu Zsuzsa Barabas : http://bibliocarti.com/interviu-cu-zsuzsa-barabas/

Interviu cu Eva JORDANhttp://bibliocarti.com/interviu-cu-eva-jordan/

 

afis vocea mea pentru tine PRINT

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.