Despre detoxifierea organismului și cum poate fi mai ușor să treci printr-o detoxifiere

0 Shares
0
0
0

Despre detoxifierea organismului și cum poate fi mai ușor să treci printr-o detoxifiereCorpul uman este un organism care se autovindecă, se reînnoiește și se autocurăță. Când sunt create condițiile potrivite, starea sa naturală este perfectă, fără intervenții suplimentare. Totuși, trebuie să recunoaștem că ne-am îndepărtat de căile naturii și trăim în condiții mai mult antropice decât naturale. La fel ca încălzirea globală, toxicitatea planetei noastre este de netăgăduit.

Acesta poate fi considerat „un adevăr incomod”, care trebuie totuși să fie înțeles și acceptat. Aerul pe care îl respirăm, apa pe care o bem și cu care facem duș, alimentele pe care le mâncăm, cosmeticele pe care le folosim și clădirile în care trăim și lucrăm sunt încărcate cu substanțe chimice toxice care singure sau în combinație provoacă boli, suferință și chiar moarte.

Când înlăturăm aceste inconveniente și adăugăm ceea ce lipsește, corpurile noastre revin în sănătate ca prin farmec. De aceea, detoxifierea este un medicament natural, care permite organismului să se vindece, să se regenereze și chiar să întinerească.

Având în vedere acest lucru, dacă locuiți într-un oraș modern și doriți să rămâneți sănătos, sunt două practici fundamentale de urmat: curățarea organismului prin detoxifiere și consumul de alimente naturale.

Cum funcționează procesul de detoxifiere?

La aproximativ opt ore de la ultima noastră masă, procesele de digestie, absorbție și asimilare sunt finalizate, iar organismul intră în modul de detoxifiere, o funcție a sa absolut esențială la care nu ne gândim des. Un organism sănătos, obișnuit să consume alimente naturale, are nevoie de aproximativ patru ore pentru a se curăța și a se detoxifia. Asta este totuși valabil fără a lua în calcul supraîncărcarea toxică a vieții moderne.

De aceea, este o practică foarte bună să postești în fiecare zi timp de 12 ore după ultima noastră masă: opt ore pentru a finaliza procesarea alimentelor plus patru pentru a permite detoxifierea. Deci, dacă ultima ta masă este la 22:00, nu mânca nimic înainte de 10:00.

O pauză normală între mese ar fi suficientă într-o lume fără toxine. Deoarece nu este cazul, ar trebui să facem periodic un efort suplimentar pentru a ajuta și susține organismul să funcționeze normal. Aici intră în joc programele de curățare a organismului de tip detox. Există multe programe disponibile astăzi bazate pe diferite sisteme și filosofii de vindecare.

Unele sunt grozave, dar altele pot deveni periculoase. Asigură-te că te ghidează cineva care înțelege acest proces și are experiență, pentru a nu face mai bun rău decât bine.

Cât de des și pentru cât timp ar trebui să te angajezi în programe de detoxifiere? Asta depinde de stadiul în care se află organismul tău la acel moment. În plus, față de toate cele de mai sus, ne-ar trebui o educație mai solidă despre cum să ne menținem mediul fără toxine.

Filtrele de apă și aer, ustensile de curățare ecologică, produse cosmetice fără chimicale, arhitectura ecologică, vehicule cu combustibil alternativ sunt soluții care pot susține procesul de detoxifiere.

Pentru că ecologia nu este încă o prioritate, iar dietele de tip detox sunt temporare, puteți plusa cu un ultra detox multivitamine lichide, care poate fi administrat atunci când simți nevoia.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.