Esti in cautare de ambalaje biodegradabile? Vezi gama de produse de la furnizorul Snick Ambalaje

0 Shares
0
0
0

Daca ti-ai deschis un restaurant, fast food sau poate o pizzerie si vrei sa implementezi serviciul de delivery, vei avea nevoie de ambalaje biodegradabile pentru afacerea ta, iar Snick Ambalaje poate deveni partenerul tau de incredere.

Ambalajele de unica folosita joaca un rol extrem de important in aceasta industrie, mai ales cand vine vorba despre serviciul de delivery. Este un punct de unde afacerea poate creste sau poate sa scada si asta pentru ca in general clientii sunt foarte atenti la detalii si comanda de acolo de unde exista calitate ireprosabila.

Cu siguranta ca si gustul mancarii conteaza insa, daca cei care comanda vor primi mancarea rece, va fi necomestibila. Asadar, aceste aspecte vor face diferenta intotdeauna intr-o locatie de “bun gust” sau de  “proasta calitate”.

Snick Ambalaje, furnizor de ambalaje biodegradabile

La ora actuala discutam despre un grad foarte ridicat de poluare, unde atat sanatatea noastra, cat si mediul inconjurator este pus in pericol. Plasticul este un element foarte toxic pentru noi si care in mare masura a dus la un grad mare de poluare. Tocmai de aceea organele competente au impus o lege prin care se interzice utilizarea ambalajelor de plastic, inlocuindu-le cu cele prietenoase cu mediul inconjurator.

Snick Ambalaje este un furnizor de ambalaje biodegradabile ce vine cu o gama larga pe piata din Romania si a devenit, de asemenea, partener de incredere pentru multe restaurante, pizzerii, fast-food-uri si asa mai departe.

Vei gasi aici produse de calitate superioara la preturi si oferte de neratat: de la pahare, farfurii, tacamuri pana la caserole, paie, pungi si sacose, toate realizate din materiale prietenoase cu mediul inconjurator cat si pentru noi.

Partea si mai interesanta este ca Snick Ambalaje este un furnizor transparent si vine cu oferte de neratat pentru cei care doresc sa cumpere de aici produse. Ambalajele pot fi personalizate cu logo-ul firmei, pot fi comandate pe anumite culori si se poate alege materialul din care sa fie realizate.

In plus, cei care nu stiu ce sa aleaga pot comanda o sacosa cu mostre de unde vor alege mult mai usor varianta finala.

Comanda de la Snick Ambalaje si economiseste

Daca vei comanda online de minim 2500 de lei pe luna, vei avea un discount de 10% la fiecare comanda lansata pe site-ul furnizorului. In plus, pentru comenzile mai mari de 500 de lei transportul este gratuit, iar livrarea rapida in toata colturile tarii.

Cu Snick Ambalaje poti avea produsele dorite la doar cateva clickuri distanta. Acceseaza magazinul pentru mai multe detalii.

0 Shares
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.