Share Button

Ghidul bratarilor pentru barbatiChiar daca multi barbati prefera sa se limiteze la inelul de casnicie atunci cand vine vorba de bijuterii, numarul celor care indraznesc totusi sa iasa din zona de confort si sa experimenteze si cu alte piese este in crestere. Asa ca nu e de mirare ca tot mai multe bijuterii si magazine online si-au marit colectia pentru a include si accesorii pentru ei – nu trebuie sa cauti mult pentru a gasi inele, pandantive, amulete sau bratari din argint pentru barbati.

Daca femeile au o istorie lunga cu bijuteriile si un simt innascut pentru purtarea corecta a acestora, barbatilor le prind intotdeauna bine cateva sfaturi in legatura cu accesoriile, stilul si bunul gust. De aceea am ales sa vorbim despre cateva reguli de baza pe care un barbat trebuie sa le urmeze atunci cand vrea sa poarte bratari.

Bratara trebuie sa sa potriveasca cu stilul tau, ceea ce inseamna ca trebuie asortata la imbracamintea pe care o porti si la restul accesoriilor pe care le porti (butoni, cravata, curea, pantofi etc.). La un costum office vei purta o bratara din argint fixa sau cu zale, pe cand intr-o zi de plaja vei putea opta pentru bratari impletite sau din lemn. In plus, rolul unei bratari este de a-ti completa tinuta si de a demonstra ca ai depus efort pentru a arata bine, deci in nici un caz nu trebuie sa atraga prea multa atentie asupra sa.

Dar, indiferent, de tipul de bratara ales, cel mai important sfat este ca aceasta trebuie sa aiba dimensiunea corecta. O bratara metalica lata care iti culiseaza pe mana de fiecare data cand gesticulezi nu este deloc estetica, de aceea este recomandat sa te asiguri ca bratara ta este cu atat mai fixa cu cat este mai grea. De exemplu, o bratara de argint masiva va arata perfect daca va sta fixa pe mana, pe cand una impletita din sfoara poate avea putin joc fara sa devina deranjanta.

Daca esti in cautare unor accesorii care sa dea un aer unic tinutelor tale, indiferent de ocazie, trebuie sa vezi colectia de bratari din argint pentru barbati de la Metaphora!

1 Likes
792 Views

You may also like

Comenteaza pe Facebook

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.