Husa de protectie a telefoanelor, solutia intre Caterpillar si iPhone

0 Shares
0
0
0

Husa de protectie a telefoanelor, solutia intre Caterpillar si iPhone
Din ce in ce mai mult universul smartphone-urilor isi modifica produsele si serviciile, si putem cu totii vedea cu ochiul liber ca majoritatea acestora desi sunt mai bune si mai performante din punct de vedere tehnic, cu atat sunt mai pretentioase din punct de vedere al rezistentei.

Cazurile cele mai frecvente de astfel defectiuni par a fi in continuare cele ce tin de orice display iPhone, de schimbarea carcaselor si de inlocuirea acumulatorilor la majoritatea terminalelor de acest gen.

Din cauza multitudinii de probleme aparute la nivel de rezistenta, am ajuns cu totii sa ne intrebam care este cea mai buna solutie pentru a beneficia de un telefon mobil performant? Ce se afla la mijlocul distantei dintre un telefon special creat pentru medii agresive, precum cele din gama Caterpillar, si pretentioasele iPhone, despre care stim ca sunt din ce in ce mai vulnerabile la socuri?

Asa cum am mentionat, in cazul unui iPhone, ne putem confrunta deseori cu diverse probleme, majoritatea dintre acestea survenind in urma unor incidente mecanice. Fie ca scapam din mana telefonul, iar acesta aluneca pe medii dure (asfalt, beton, marmura, granit), fie ca acesta este lovit accidental de un obiect, aceste cauze pot conduce in mod clar catre un service in vederea schimbarii  de display iPhone, sau a altor componente ce au fost afectate.

Intre noi fie vorba, nu orice service poate oferi cele mai bune servicii in acest sens, doar adevaratii specialisti precum http://www.magazingsm.ro/display-iphone-111 , putand pune la dispozitia clientilor cele mai bune servicii.

La polul opus, telefoanele din gama Caterpillar sunt destinate exact persoanelor care stiu ca intampina dificultati din aceste puncte de vedere. Rezistenta acestora la uzura este foarte ridicata, rezistenta la socuri este de asemenea mult crescuta fata de iPhone, insa un lucru ramane dezavantajos pentru acest tip de telefoane si anume aspectul.

Caterpillar este o companie care s-a dedicat pana acum ceva vreme exclusiv crearii de echipamente tehnologice mari. Tocmai de aceea si aceste terminale sunt mai mult orientate catre rezultat in detrimentul esteticii.

Daca ar fi sa avem de ales intre cele doua tipuri de telefoane in mod clar fiecare dintre noi am alege finetea si rafinamentul iPhone, nu-i asa? Dar in acest caz, ce e de facut pentru a putea proteja aceste telefoane? Intr-un mod cat se poate de simplu apare si raspunsul la aceasta intrebare. Husa pentru telefon.

Husa devine in acest fel accesoriul momentului, si nu spunem acest lucru in mod intamplator. Din fericire, producatorii de astfel de accesorii au intuit foarte bine cerinta utilizatorilor in ceea ce priveste ambele necesitati: rezistenta si frumusete.

Astfel, au aparut pe piata o multitudine de produse de tipul huselor de protectie care nu doar imbraca si protejeaza telefonul, ci ii si imbunatatesc aspectul, prin ceea ce este definitoriu pentru personalitatea noastra. Daca ar fi sa si exemplificam, ei bine personalizarea in functie de sex, muzica ascultata, locuri, sau orice alt tip de preferinte, poate fi gasita pe majoritatea huselor.

In concluzie putem afirma faptul ca exista in mod cert o cale de mijloc intre un telefon de “taietor de lemne” si un iPhone. Depinde insa de fiecare dintre noi ce ne dorim de la terminalele noastre. Pentru multi insa exista acea “credinta” care spune ca telefonul este facut pentru a fi schimbat in permanenta. Daca este asa sau nu, nu putem sti, insa in mod clar stim ca este in puterea noastra sa ne putem proteja bunurile.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.