Implanturile dentare MIS: Rezultate estetice deosebite si usurinta in utilizare

0 Shares
0
0
0

Cercetările efectuate în mod constant în domeniul implantologiei au făcut ca numărul produselor destinate rezolvării problemelor legate de pierderea dinților să crească considerabil în ultimii ani.

Și nu doar acesta a crescut, ci și modul în care produsele stomatologice se prezintă în fața consumatorului – mai performante și mai durabile.

Cu implantul MIS este mult mai simplu

Proiectarea implantului MIS a fost dorința specialiștilor de a asigura simplificarea procedurilor din implantologie și de a oferi pacienților, ale căror așteptări continuă să crească constant, cele mai bune rezultate atât din punct de vedere al funcționalității, cât și din punct de vedere estetic.

Astfel, acest produs poate fi descris prin doar trei cuvinte:

  • Funcționalitate;
  • Inovație;
  • Performanță.

Faptul că implantul MIS continuă să fie alegerea multor persoane care se confruntă cu probleme ale danturii și este recomandat cu drag de către beneficiari vorbește de la sine.

În spatele tehnologiilor de ultimă oră utilizate se găsește o echipă de cercetători și ingineri care, datorită standardelor de calitate ridicate, au reușit și reușesc să ofere produse stomatologice de excepție, traduse în zâmbetele largi ale clienților care le-au achiziționat.

Performanță și rezultate durabile

Specialiștii ce se găsesc în căutarea unor soluții eficiente de restaurare dentară pot alege dintre mai multe tipuri de implanturi MIS, pe cel potrivit. Implanturile MIS se livrează la comandă, fiind însoțite de o freză finală sterilă, de unică folosință.

Catalogul de produse al companiei cuprinde:

  • Impantul V3 – datorită zonelor fără compresie din jurul părții coronare, acesta asigură un rezervor pentru acumularea de sânge și formarea cheagurilor de sânge, utile pentru o osteointegrare mai rapidă, iar forma triunghiulară de la nivelul gâtului implantului asigură o stabilitate primară superioară în zona crestală;
  • Implantul C1 – minimizează micro-mișcările și reduce pierderea osoasă la nivelul osului crestal, iar forma sa conică asigură o stabilitate primară superioară;
  • Implantul Seven – datorită micro-inelelor de la nivelul gâtului implantului, presiunea pe osul cortical este diminuată considerabil, iar filetul dublu mărește de două ori rata de inserție a implantului (2,4 mm);
  • Implantul M4 – este o conexiune internă hexagonală care, datorită corpului cilindrico-conic și filetelor în formă de V, oferă o condensare osoasă moderată și o stabilitate maximă.

În ceea ce privește prețul unui implant dentar MIS, acesta reflectă în totalitate munca asiduă a producătorilor, calitatea excelentă a materiilor prime și a tehnologiilor utilizate, variind în funcție de tipul ales.

MIS România – tehnologii care satisfac cele mai exigente cerințe

Tehnologiile MIS pun accentul atât pe simplificarea procedurilor, cât și pe obținerea de rezultate care să satisfacă din toate punctele de vedere cerințele pacienților.

Compania MIS Implants Technologies Ltd. are o vastă experiență în domeniul creării de implanturi dentare de înaltă calitate.

Are sediul central în Israel și la doar 13 ani de când este prezentă în România a reușit să fie alegerea numărul unu a specialiștilor ce doresc produse stomatologice superioare calitativ.

Implicarea activă în cercetare și inovare s-a materializat în acest an în crearea unui nou sistem protetic – CONNECT.

Recent, acesta a fost introdus în catalogul de produse al companiei și se laudă cu nenumărate calități, dintre care: versatilitate – putând fi utilizat în procedurile tradiționale și digitale, ușurință în utilizare – datorată în special materialului din care este fabricat, precizie mare – fiind compus dintr-o singură piesă, fără șurub protetic separat, oferă o mai mare acuratețe.

De asemenea, acest nou sistem protetic oferă rezultate estetice excelente, de care beneficiarul se poate bucura timp îndelungat.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like