Inele cu safire

0 Shares
0
0
0

Inele cu safireInelele sunt fara doar si poate, cele mai indragite bijuterii de catre femei, iar acest lucru nu trebuie sa ne surprinda daca tinem cont de frumusetea acestora.

Femeile care se afla de ceva timp intr-o relatie cu partenerii lor, cu siguranta abia asteapta sa primeasca inelul de logodna, care in mod evident va fi cel mai important inel din viata lor.

Pana atunci insa, ele isi pot indrepta atentia spre Royal Diamante, pentru a-si alege inele cu safire, iar in cele ce urmeaza vom dezbate putin acest aspect.

Safirele sunt o alternativa atragatoare pentru diamante. Ele vin in fiecare culoare a curcubeului, de la albastru viu si pana la roz feminin. Un alt motiv pentru a lua in considerare safirele este faptul ca acestea sunt mai accesibile, si le ofera posobilitatea femeilor de a alege un safir mai mare pe acelasi buget.

Atunci cand vine vorba despre alegerea inelelor sau a altor bijuterii cu safire, cei mai importanti factori de luat in considerare sunt culoarea, forma si dimensiunea. Nu exista masuri standard ca cele 4C pentru diamante. Albastru inchis adanc este cea mai iubita culoare safir, insa oamenii isi indreapta atentia si spre alte culori. Saturarea culorii este, de asemenea, un indicator cheie al calitatii unui safir.

Deasemenea, atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui inel cu safir, conteaza foarte mult ca safirul selectat nu are incluziuni sau imperfectiuni minuscule, vizibile ochiului.

Pentru pietrele de centru safir, sunt disponibile multe forme. In general, cele mai populare forme sunt rotunde, ovale si perne. Standard Dimensiunea de safir rotund este 6mm – echivalentul unui diamant de 75 carate.

De precizat este faptul ca inelele cu safire sunt purtate de care marile celebritati ale lumii, iar un bun exemplu este inelul  Inelul de logodna al lui Kate Middleton, purtat anterior de Printesa Diana, care este incoronat de un safir mare, frumos, oval.

Asadar, acestea sunt detaliile care conteaza atunci cand vine vorba despre alegerea unui inel cu safir.

Inelul cu Safir si Diamant din Dama Aur Alb 18kt de la Royal Diamante, care este prevazut cu un Safir Oval si Diamante Rotunde Briliant in Jur in Setare Gheare, poate reprezenta cea mai inspirata alegere pentru femeile care au dezvoltat o adevarata pasiune pentru acest tip de inele.

Inelul cu Safir si Diamante din Dama Aur Alb 18kt, prevazut cu un Safir Oval si Diamante Rotunde poate fi deasemenea alegerea ideala pentru femeile care sunt pasionate de aceasta categorie de inele.

Inelul cu Safir si Diamant Dama, din Aur Galben si Aur Alb 18kt, care este prevazut cu un Safir Rotund si 2 Diamante Rotund Briliant este deasemenea ideal pentru doamnele elegante, care indragesc acest tip de inele.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre cele mai populare inele cu safire care se pot gasi la Royal Diamante. De aici isi pot alege femeile inelele ideale, iar de aici pot alege si tinerii indragostiti inele de logodna cu diamante pentru partenerele lor, atunci cand intentioneaza sa faca cel mai important pas din viata lor.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like