iPhone 7 – data de lansare, stiri, zvonuri

0 Shares
0
0
0

iPhone 7 – data de lansare, stiri, zvonuri
Cei care doresc sa inlocuiasca un display iPhone vechi sau sa cumpere unul nou sunt sfatuiti sa arunce o privire pe www.magazingsm.ro. Daca intrati pe acest site veti putea vedea oferta completa pentru display-urile iPhone originale.

Aparent, noile scheme confirma faptul ca iPhone 6S va fi cu 0.02 mm mai gros decat iPhone 6, in timp ce China Mobile s-ar putea sa fi stricat surpriza LTE-A Cat 6 pregatita de Apple. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost cu noi destul de mult timp incat am cam inceput sa ne plictisim.

Destul de capricios, stim. Insa specificatiile si caracteristicile sugerate pentru noul iPhone (probabil numit iPhone 6S, cu iPhone 7 lansat in 2016) incep sa circule. Caracteristicile si specificatiile care se evidentiaza sunt Force Touch, cartela Apple, o camera  de calitate DSLR si dublul memoriei RAM de pe iPhone 6, asa ca puteti deveni incitati. Iata care sunt cele mai bune si mai credibile zvonuri cu privire la viitoarele iPhone-uri:

– Ce vor fi urmatoarele iPhone-uri? Urmatoarele telefoane emblematice ale Apple.
– Cand vor fi lansate? Cel mai probabil in septembrie 2015.
– Cat vor costa? Destul de mult, cel mai probabil undeva in jurul a 650 de dolari.

Data de lansare a iPhone 6S / iPhone 7

Potrivit unei scurgeri de informatii (unui email de la Vodafone), iPhone 6S va fi lansat in septembrie, ceea ce nu surprinde deloc, dat fiind faptul ca luna septembrie este cea in care noile modele Apple sunt lansate.

Cu toate acestea, este vorba de o data un pic mai precisa, si anume 25 septembrie. Pe de alta parte, un raport anterior releva faptul ca iPhone 6S / iPhone 7 se vor lansa in luna august. Aparent, schimbarea (in cazul in care este adevarata) se datoreaza unei productii excesive de componente. Chiar si asa, nu suntem convinsi ca acest lucru este adevarat.

Potrivit zvonurilor, Apple a inceput sa comande senzori de camera de la Sony pentru iPhone 6C, ceea ce duce la o alta veste, cum ca Samsung a inceput deja productia procesorului A9, care se asteapta sa fie inclus in iPhone 6S, astfel incat toate modelele de iPhone s-ar putea sa fie gata inainte de termenul stabilit. Insa, chiar daca o lansare in luna august ar fi frumoasa, septembrie 2015 ramane in continuare preconizarea noastra, intrucat modelele anterioare au fost lansate in aceeasi luna.

Design-ul iPhone 6S / iPhone 7

S-ar putea sa fi vazut primele fotografii cu iPhone 6S, sau cel putin carcasa acestuia, care ne arata un dispozitiv identic cu iPhone 6, asa cum ne-am fi asteptat de la un model S.

Cu toate acestea, chiar daca ar putea avea aceleasi dimensiuni, un brevet sugereaza ca exista posibilitatea ca acesta sa renunte la acele benzi de plastic pe care le cunoastem destul de bine si le uram destul de mult. Un corp Liquidmetal poate reprezenta o posibilitate, aste pentru ca Apple si-a extins acordul de exclusivitate cu producatorul.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like