Lansarea iPhone 8 – zvonuri si date oficiale

0 Shares
0
0
0

Lansarea iPhone 8 – zvonuri si date oficiale
Desi ne desparte ceva timp de o posibila lansare iPhone 8, putem presupune ca “traditia” lansarilor din luna Septembrie a fiecarui an, va fi respectata de Apple si in 2017. Esti in cautarea unui service iPhone Bucuresti? Intra pe ServiceGsm.ro.

Daca ne luam dupa aceasta traditie, data de lansare oficiala pentru iPhone 8, va fi undeva in Septembrie 2017. Totusi, anul 2017 marcheaza si a 10-a aniversare a iPhone-ului original, asa ca ne asteptam la o surpriza din partea Apple, care ar putea mixa putin lucrurile, lansand mai multe device-uri de exemplu.

Noul iPhone nu va fi numit neaparat iPhone 8, dar vom folosi acest nume pentru a face lucrurile mai simple.
iPhone 8, iPhone 7s sau altceva? Cum se va numi noul iPhone din 2017?

Numele a fost “semi-confirmat” daca am putea spune asa, chiar de catre un angajat al celor de la Apple care a declarat ca noul telefon se va numi intr-adevar iPhone 8, intr-un interviu acordat publicatiei Business Insider.

Asa cum am mentionat si mai devreme, data exacta a lansarii nu poate fi estimata, dar este foarte probabil sa aiba loc in luna Septembrie. Ultimele zvonuri sugereaza ca cei de la Apple vor lansa 3 device-uri in acelasi timp (3 modele de iPhone), ca parte a gamei principale. Aceste modele ar putea include versiunea “S” a telefonelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus, precum si noul iPhone 8, adevaratul flagship care va aduce feature-uri revolutionare.

Cei de la Wall Street Journal declara ca “Apple planuieste mari schimbari de design in 2017, o data cu a 10-a aniversare, a iPhone-ului original. Aceste schimbari ar putea include un ecran nou, de tip OLED si eliminarea completa a butonului Home, prin introducerea senzorului de amprenta direct in display.”

Pe de alta parte, daca Apple vrea sa respecte traditia, va lansa in 2017 versiunea “S” a telefonului iPhone 7 si anume iPhone 7S, insa multi declara ca Apple va face o lansare majora in acest an, datorita aniversarii de 10 ani. De asemenea, nici numele nu este batut in cuie.

Multi se asteapta la “iphone 8” dar asa cum stim, Iphone SE (special edition) este deja printre noi, asa ca probabil Apple va alege sau poate alege un nume asemanator (Iphone PRO, iPhone Anniversary Edition – AE sau doar iPhone). Zvonurile care incep sa se confirme si vin de la mai multe publicatii, confirma totusi faptul ca Apple va lansa mai multe modele si nu doar unul singur.

Se pare ca 2 modele vor avea ecrane de 4.7 si respectiv 5.5 inch, iar modelul high end, de top, va avea un ecran curbat de tip OLED, de peste 5.5 inch.

De asemenea, aceste zvonuri sugereaza ca noul iPhone va avea ecranul curbat in ambele directii, exact ca in cazul rivalului Galaxy Note, ajuns acum la varianta 7. Cei de la Samsung insa, vor lansa si ei un nou flagship in acest an si este foarte posibil sa fie cu mult diferit fata de varianta precedenta. In orice caz, pentru a ne convinge, noul smartphone de top de la Apple trebuie sa fie cu adevarat revolutionar si sa aiba un pret accesibil.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.