Lucruri de stiut despre cremele antirid

0 Shares
0
0
0

Tenul este cel care, de cele mai multe ori, ne arată vârsta reală și, oricât de bune ar fi produsele de make-up, dacă ridurile apărute sunt profunde, tot se vor vedea. Rezultatul? Neîncredere și tristețe, sentimente ce ne pot opri din a ne bucura cu adevărat de viață.

Frumusețea este fragilă. Este ca o floare ce necesită grijă și atenție, hrană și iubire. Trebuie să o întreținem cât putem de bine, iar tenul este primul pas către acest țel.

Pentru a-l ajuta și a-i oferi hidratarea de care are nevoie trebuie să alegem produse de îngrijire ce conțin ingrediente naturale, care să permită regenerarea și să-i ofere strălucirea sănătoasă pe care o merită.

Crema de față antirid – produsul perfect în lupta cu trecerea timpului

Pielea feței intră zilnic în contact cu foarte mulți factori nocivi, de la poluare și expunere la razele UV, la diferențe de temperatură supărătoare.

Toți acești factori nu doar că vor contribui la deshidratarea pielii, iritații și alte astfel de neplăceri, ci pot duce la îmbătrânirea prematură a pielii. Aceasta este anunțată de apariția acelor riduri inestetice cu care luptăm în fiecare zi și poate fi combătută cu ajutorul unei creme pentru riduri de calitate înaltă.

Cum acționează o cremă antirid?

În primul rând, cremele antirid au un puternic efect hidratant, menținând umiditatea în stratul exterior al pielii.

Astfel, ele reduc aspectul inestetic al ridurilor și oferă pielii mai multă luminozitate. În al doilea rând, aceste produse destinate îngrijirii tenului au și un efect exfoliant, înlăturarea celulelor moarte permițând o mai bună absorbție a ingredientelor active.

Când ar trebui să înceapă aplicarea unei creme pentru riduri?

Nu există femei identice, astfel că nu se poate vorbi de o vârstă anume la care să se înceapă utilizarea unei creme cu efect antirid. Unele reprezentante ale sexului frumos au o piele perfectă până la 40 de ani, altele se confruntă cu riduri imediat după 20 de ani.

În alegerea unui astfel de produs trebuie astfel să se țină cont de faptul că pielea nu reacționează la fel și modul în care îmbătrânește nu este influențat doar de trecerea timpului, ci și de factorii externi cu care intră zilnic în contact, de alimentație și de moștenirea genetică.

Orice femeie ar trebui să fie aptă să identifice singură problemele și nevoile tenului ei pentru a putea apoi să aleagă produsele de îngrijire ideale. Astfel:

  • Dacă dorește să atace direct ridurile, ar trebui să caute o cremă antirid;
  • Dacă dorește să prevină apariția ridurilor și să diminueze aspectul inestetic al ridurilor fine, să aleagă o cremă anti-aging.

Care sunt substanțele cu efect anti-îmbătrânire?

În cremele antirid se găsesc diferite ingrediente care acționează împotriva ridurilor. Dintre acestea, cele mai utile în lupta cu amprenta timpului sunt:

  • Antioxidanții: vitaminele A, C, E, ceaiul verde, algele, oligoelementele;
  • Acizii din fructe: în special cei din citrice, struguri și trestia de zahar;
  • Enzimele, colagenul și elastina.

Gerocossen – produse de îngrijire a pielii naturale, fără parabeni

Substanțele chimice care se găsesc în numeroase produse din comerț doar activează stratul protector al pielii și împiedică absorbția ingredientelor benefice.

Astfel, în alegerea celei mai bune creme antirid trebuie să se acorde o atenție deosebită ingredientelor pe care aceasta le conține, cele naturale fiind mult mai ușor de acceptat de către piele și oferind rezultate cu mult mai bune.

Gama ALGADERM de la Gerocossen, de exemplu, cuprinde creme pentru riduri profunde ce conțin doar ingrediente naturale. Conținutul bogat în alge, colagen marin și unt de shea hidratează în profunzime pielea, favorizând regenerarea naturală a acesteia.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like