Lucruri pe care nu le stiai despre lipoaspiratie

0 Shares
0
0
0

Lucruri pe care nu le stiai despre lipoaspiratie
Doamnele si domnisoarele care frecventeaza destul de des sala de sport, si urmeaza tot felul de regumuri alimentare si de diete insa nu sunt multumite de silueta lor, cu siguranta trebuie sa isi indrepte atentia spre liposuctie, aceasta fiind solutia prin intermediul carora ele pot scapa de excesul de grasime nedorita.

In ciuda faptului ca lipoaspiratia nu este o metoda de slabit, ea poate ajuta doamnele si domnisoarele sa isi contureze anumite parti ale corpului, cum ar fi abdomenul, coapsele, soldurile sau bratele.

Trebuie mentionat faptul ca o multime de vedete de la Hollywood, si o multime de vedete straine din lumea muzicii au apelat la lipoaspiratie pentru a obtine corpul dorit, iar rezultatele au fost remarcabile.

Dat fiind faptul ca si in Romania exista posibilitatea acum ca femeile sa urmeze calea lipoaspiratiei, ar fi pacat ca ele sa nu incerce sa isi modeleze corpul prin aceasta modalitate.

Lipoaspiratia poate sa fie ideala pentru orice femeie, indiferent ca aceasta isi doreste sa scape de excesul de grasime, sau ca isi doreste sa obtina forme mai apetisante. Trebuie insa ca femeile sa fie realiste atunci cand opteaza pentru lipoaspiratie.

Doamnele si domnisoarele trebuie sa cunoasca si faptul ca lipoaspiratia nu le va ajuta sa piarda din kilograme, ci le va ajuta doar in ceea ce priveste modelarea unei regiuni sau a unor regiuni a corpului.

Toate acele femei care opteaza pentru lipoaspiratie trebuie sa stie faptul ca desi nu vor scadea in kilograme, vor reusi sa scada in centimetri datorita lipoaspiratiei.

Un amanunt foarte interesant de mentionat este faptul ca rezultatele lipoaspiratiei nu sunt vizibile imediat.

Dupa operatie, pacientul va realiza scaderea tesutului adipos, insa in primele doua – patru saptamani, imaginea va fi perturbata de catre edemul postoperator, dat fiind faptul ca toate zonele care au fost supuse interventiei se umfla ca si raspuns pentru modificarile aduse in urma interventiei.

Despre lipoaspiratie trebuie mentionat faptul ca este o interventie nedureroasa, aceasta fiind o interventie de suprafata, prin care grasimea din stratul subcutanat este extrasa. Chiar daca procedura nu este dureroasa, se simte totusi o senzatie de disconfort pentru una – doua zile, din cauza edemului, iar senzatia din zonele asupra carora s-a actionat este de febra musculara.

Un alt amanunt foarte important pe care trebuie sa il cunoasca toate doamnele si domnisoarele care au de gand sa opteze pentru lipoaspiratie, este acela ca aceasta nu tine locul exercitiilor fizice sau al alimentatiei sanatoase.

Sportul combinat cu o dieta ideala pot ajuta la scaderea in greutate, insa exista si situatii in care depozitele de grasime localizate deranjeaza, asa ca in aceste situatii, fie ca discutam despre grasimea abdomenului sau despre grasimea de pe coapse, aceasta poate sa fie indepartata chirurgical prin lipoaspiratie.

Un detaliu care conteaza foarte mult iarasi este acela ca dupa lipoaspiratie apare riscul ingrasarii nedorite, daca nu se adopta un regim alimentar sanatos.

Asadar, acestea fiind spuse, in acest articol au fost prezentate cateva detalii foarte importante pe care doamnele si domnisoarele trebuie sa le cunoasca despre lipoaspiratie.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like