Metode de a-ti repara iPhone-ul

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim, iPhone nu a fost niciodata o investitie ieftina, indiferent de metoda prin care l-ai achizitionat, nou-nout sau unul vechi de pe internet. Asigurarea telefonului mobil este o risipa de bani cand vine vorba despre iPhone, datorita preturilor stabilite de Apple, doar inlocuirea unui iPhone 4 ajungand la suma de aproximativ 794 RON.

Daca ai fost in posesia iPhone-ului tau timp de un an inainte sa-l spargi, poti ajunge la peste 397 RON. Sumele variaza in functie de vechimea modelului de iPhone pe care il detii si doresti sa-l inlocuiesti.

In momentul in care clientii se angajeaza sa achizitioneze asigurarea pentru telefonul mobil, costul de inlocuire este un subiect care intra in discutie. Achizitionarea unui telefon nou, de asemenea, iese din discutie in momentul in care iti doresti sa economisesti bani si cauti o solutie mai ieftina pentru a-ti rezolva problema.

La urma urmei, chiar daca ai cumpara un model mai ieftin decat un iPhone, exista solutii pentru a economisi mai multi bani si a avea telefonul reparat. Lasand deoparte Apple, care solicita pe reparatie o multime de bani, iar reparatia respectiva dureaza si mult, exista mai multe optiuni pentru a solutiona aceasta problema fara a plati un pret prea mare.

Odata cu ascensiunea iPhone-ului pe piata de telefonie mobila, au aparut din ce in ce mai multe centre de reparatii iPhone, gata oricand sa te ajute sa economisesti bani si timp si sa ai telefonul reparat in conditii optime.

Aceste service-uri iti pun la dispozitie experti in materie de reparatii iPhone, astfel incat isi pot da seama in cel mai scurt timp de problema telefonului tau si pot sa o repare ; de exemplu, o schimbare a display-ului nu este mare lucru pentru un tehnician care lucreaza in acest tip de shop.

Ai grija, insa, daca doresti sa alegi aceasta varianta, ca service-ul ales sa se ocupe strict de reparatii pe iPhone, pentru ca , desi cele universale preiau multe alte feluri de telefoane, iPhone are un circuit mai sensibil decat toate telefoanele, iar cea mai mica dauna la placa de baza sau la o alta componenta poate duce la deteriorarea permanenta a telefonului, astfel incat ai fi fortat sa iti cumperi altul.

A doua varianta ar fi sa incerci sa-l repari singur, dar trebuie sa ai in vedere faptul ca, in ciuda faptului ca pare a fi mai putin costisitoare in ideea in care platesti doar piesele, nu si manopera, iPhone este un telefon cu un circuit suficient de complicat chiar si pentru tehnicienii care se ocupa cu reparatia altor telefoane, iar in lipsa instrumentelor necesare sau din orice mica greseala, poti avea in final telefon mai deteriorat decat a fost in momentul in care l-ai scapat sau nu a mai functionat corespunzator.

Schimbarea unui display la iPhone nu este atat de simpla precum a altor telefoane, iPhone-ul avand in circuitul sau piese mai mici si mai fragile decat orice alt smartphone.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.