Share Button

Pierderea unei persoane dragi nu este usoara

Pierderea unei cunoștințe dragi este unul dintre cele mai dureroase momente prin care putem trece în viață. Nu putem accepta lipsa acestora din viața noastră și doar trebuie să ne învățăm cu faptul ca acestea nu mai sunt printre noi și nu ne vor mai răspunde la telefon, din păcate.

La un moment dat, fiecare dintre noi trecem prin asta, mai devreme sau mai târziu, fiind ceva inevitabil. Dar pentru cel ce a fost, fiind un prieten drag, un părinte iubitor, un bunic excepțional, merită un ultim drum demn de cine a fost, cât a fost. De aceea vă prezentăm serviciile noastre.

Funerarii247 oferă toate serviciile și produsele funerare de care aveți nevoie, oferite cu demnitate și respect pentru a vă face munca mai ușoară și de a vă ușura inima după o asemenea pierdere.

Se oferă servicii de transport, de acte, de casă mortuară, și alte servicii aferente precum produsele necesare. Inlcudem și servicii de pomeni și parastase ce sunt făcute cu mare atenție față de cerințele dvs. și includ pe lângă un restaurant specializat și meniuri de parastas aferente, și pachețele. Suntem aici pentru a vă sprijinii la fiecare pas, ajutându-vă exact cum doriți.

Aria de desfășurare a serviciilor noastre este în special în Constanța, dar facem deplasări și în județ pentru a vă ajuta, localitățile vizate de noi fiind: Agigea, Lazu, Tuzla, Lumina, Techirghiol, Mangalia, Navodari, Ovidiu, Eforie Sud, Eforie Nord, și nu contează la ce oră decideți să ne contactați. Fie zi, fie noapte, noi vom fi acolo pentru a vă ajuta în orice oră a zilei, în orice zi a săptămânii.

Pentru a intra în legătură cu unul dintre colegii noștri, cel mai bine este să ne contactați pe site-ul https://www.funerarii247.ro, unde o să vă preluăm cât de repede posibil.

Sincere condoleanțe din partea echipei Funerarii247 și să se odihnească în pace alături de cei iubiți.

0 Likes
381 Views

You may also like

Comenteaza pe Facebook

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.