Pile electrice de unghii vs acetona

0 Shares
0
0
0

Pile electrice de unghii vs acetonaLucrarea unui stilist de unghii este o combinatie de cunostinte tehnice si fler artistic. Trebuie sa stiti cum sa amestecati produse individuale pentru a obtine efectul dorit in conformitate cu simtul dvs. estetic si cu asteptarile clientilor.

Cunostintele pe care le obtineti continuu in timpul pregatirii profesionale va fac stilizarile nu numai frumoase, ci si realizate profesional. In acest post, ne vom concentra pe descrierea avantajelor si dezavantajelor acetonei si a pilei electrice de unghii. Gata? Sa incepem!

Indepartati sau eliminati ?

Atat acetona, cat si pila electrica pentru unghii pot fi folosite pentru a elimina stilizarea anterioara si pentru a pregati placa de unghii pentru o noua manichiura. Scopul acetonei este dizolvarea masei.

Cel mai adesea il folosim pentru a indeparta gelul si acrilul. Nu putem folosi acetona pentru coafarea realizata cu metoda gelului.

Cel mai mare dezavantaj al acestei metode este consumul de timp. In plus, daca clientul vine la tine pentru prima data si ai de-a face cu un produs necunoscut care poate fi insolubil, iti pierzi doar timpul. Materialul va ramane pe placa de unghii.

Masa trebuie sa aiba consistenta de jeleu, apoi trebuie impinsa usor, de exemplu cu un impingator de cuticule, dar este totusi un proces pe termen lung. Daca o scoatem prea devreme, putem deteriora placa de unghii.

Pila de unghii electrica este o alternativa la dizolvarea acetonei. Folosind pila electrica pentru unghii, putem scapa de stilul anterior mult mai repede, indepartandu-l treptat de pe unghie. Desigur, lucrul cu o pila electrica pentru unghii necesita abilitatile potrivite.

Puteti invata cum sa utilizati corect bitul in timpul antrenamentelor desfasurate de educatori experimentati. Va recomandam cu tarie sa nu utilizati pila electrica de unghii fara cunostinte adecvate.

Rapid, usor, dar placut?

Acetona este cunoscuta aproape de toata lumea. Care este cel mai simplu mod de ao recunoaste? Dupa un miros foarte caracteristic, iritant. Prin urmare, utilizarea acetonei nu este cea mai placuta.

De asemenea, merita mentionat faptul ca utilizarea regulata a acetonei pentru indepartarea coafarii determina uscarea placii unghiilor. In timp, acest lucru poate duce la capete despicate si susceptibilitate mai mare la deteriorarea mecanica.

Prin urmare, acetona ar trebui tratata ca o alternativa la pila electrica de unghii, mai degraba decat invers. Daca cineva nu stie cum sa indeparteze masa de pe unghie folosind biti in mod corespunzator, atunci ar trebui sa ramana cu preparatele de dizolvare. Desigur, pana cand va inregistrati pentru pregatirea corespunzatoare.

Lucrul cu o pila electrica de unghii este mai rapid si ofera un stil mai sigur. Biturile pot fi folosite nu numai pentru a indeparta stilizarea anterioara, ci si pentru a scurta unghia, a indeparta cuticulele, pentru a mata placa de unghii, precum si pentru a pili zonele in care a patruns aerul.

Pila electrica de unghii, Marathon, K35, 35000 RPM este ideala pentru a realiza o manichiura perfecta, pentru ca viteza poate fi ajustata in functie de zona in care trebuie sa lucrati, iar calitatea produsului este incontestabila.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like