Pompe recirculare pentru piscina

0 Shares
0
0
0

Achizitionarea unei piscine presupune si intretinerea ei. Utilizarea ei trebuie sa fie facuta in mod corect, pentru a o proteja si pentru a te bucura impreuna cu intreaga familie mai multe timp. La fel ca si la un alt sistem de incalzire a apei, ai nevoie de pompe recirculare piscina. Acestea asigura temperatura potrivita a apei pe o perioada lunga de timp.

Intretinerea piscinei si pompele folosite in filtrarea apei si recircularea ei sunt extrem de importante. In cazul in care alegi un produs gresit, piscina ta ar avea foarte mult de suferit, cat si factura la energie electrica si apa. Pe site-ul nostru te bucuri de o gama variata de pompe de recirculare a apei care reduc considerabil din pretul la apa si energie electrica.

De fiecare data cand te gandesti la reconditionarea piscinei si la schimbarea pieselor din interiorul ei precum pompele si filtrele, te gandesti automat si la sume mari. Ei bine, pentru ca apa sa fie mereu la temperatura optima si sa nu fi nevoit sa schimbi un intreg echipament, apeleaza la pompele recirculare pentru piscina. Acestea asigura recircularea apei si incalzirea apei deja existente, fara a consuma apa suplimentar.

Pompele de recirculare pot fi de doua feluri: cu viteza fixa, respectiv variabila. Cele cu viteza fixa pompeaza apa cu o viteza constanta in sistemul de recirculare. Acest tip necesita intretinere suplimentara pe toata durata folosirii piscinei. Pompele cu viteza variabila se pot seta la viteza mica, fiind efectuate economii astfel. Aceste pompe au o calitate inalta de filtrare si nu sunt foarte zgomotoase.

Tot pentru a te bucura de o durata extinsa a utilizarii piscinei tale, trebuie sa alegi cu grija si filtrele. Acestea au rolul de a indeparta murdaria si alte impuritati, curatand astfel apa. Filtrele de apa sunt cu diatomee, nisip sau cartuse. In functie de nevoile tale si ale familiei tale trebuie sa le alegi pe cele potrivite. Desigur, daca vorbim despre o piscina privata, acestea sunt de asemenea foarte importante.

Utilizarea produselor potrivite pentru piscina ta nu numai ca vor extinde durata sa de utilizare, cat vor avea o amprenta si asupra consumului de energie si apa. Cu ajutorul filtrelor si pompelor de recirculare poti asigura o buna functionare a apei si te protejeri de posibilele boli cum ar fi ciupercile sau parazitii intestinali. Specialistii in acest domeniu recomanda folosirea ambelor tipologii de pompe, respectiv cele cu viteza fixa si variabila.

Pe site-ul nostru poti gasi o gama intreaga de pompe recirculare, care sa se potriveasca perfect coltului tau de rasfat! Piscinei ii trebuie acordata o deosebita atentie, mai ales daca este una personala.

Cu ajutorul produselor noastre iti poti pastra limitele igienei in parametrii normali, protejand astfel intreaga familie. Alege dintr-o multime de pompe recirculare pentru piscina, care sa reduca din consumul energiei electrice, cat si a apei, pe o perioada lunga de timp! Acestea au numeroase avantaje pe care le poti descoperi imediat ce au fost instalate.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.