Razboiul fulgilor de nea la Campia Turzii!

0 Shares
0
0
0

Razboiul fulgilor de nea la Campia Turzii

Episodul 1: Amenintarea lui Frosty the Fucking Snowman

Ninsoarea dintre Craciun si Revelion a fost parca preambulul unui film, ceva in genul epopeii Star Wars, dar un pic intors pe dos.

Frosty the Fucking Snowman asta e un fel de Darth Maul alb care ameninta bunul mers al lucrurilor din Republica in degringolada, admirabil interpretata de Primaria Campia Turzii.

Si cum rebelii Yo-Da Master (Hanga), Orbi Kenorbi(Gal) si Vindu Lelu-Aburelu(Pop) sunt cu misiuni pe alte planete ale sistemului galactic, au ramas sa coordoneze activitatea R2D2 si C3PO (Csutak si Franc).

Acuma si Imperiul are armele lui, zapada, lapovita, polei si au si-o strategie bine pusa la punct. Mai intai si-au declarat intentia pe la tv si prin intermediul ANM, ceva de genul: “Ba, vedeti ca suntem pe voi. Sa nu dea naiba sa venim pana acolo si voi sa nu fiti acasa!”.

Imperialii astia l-au trimis apoi pe Darth Maul (Frosty the Fucking Snowman) cu misiunea de a anihila macar o parte din fortele de elita ale Primariei. N-a fost nevoie pentru ca roboteii erau setati pe modul de duminica. Asa ca s-au asternut in voie.

Si uite asa e doi la zero pentru Frosty the Fucking Snowman care i-a pregatit calea superiorului sau. Va dati seama ce se intampla in episodul urmator: vine Darth Vader care il va intampina pe insusi Imparatul galaxiei.

Acuma daca ar fi sa urmam mai indeaproape firul povestii originale ar trebui sa vorbim de armata clonelor care participa la deszapezire, apoi imperiul contraataca (aici intra in scena Darth Vader) si o noua speranta (asta mai la primavera), dar pentru asta trebuie mai intai sa vedem ce facem cu roboteii astia.

Un pamflet inspirat de la Mood~Media~Grup/2014

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.