Secretele unei lanterne profesionale

0 Shares
0
0
0

Secretele unei lanterne profesionale
Piata lanternelor este in continua dezvoltare, producatorii  sunt din ce in ce mai inspirati, iar gama larga de produse oferite te poate pune intr-o situatie dificila atunci cand ai de ales o lanterna ideala pentru tine, dintre atat de multe tipuri de Lanterne Profesionale existente.

Astazi iti prezint cateva ,,secrete” ale lanternelor profesionale ce te pot ajuta sa faci alegerea corecta.

Intensitatea luminoasa, numarul de lumeni, este una dintre calitatile de baza ale unei lanterne profesionale, si este ceea ce face diferenta.  Exista Lanterne Profesionale care pot ajunge la o intensitate ce se masoara in peste 1000 de lumeni, acestea avand o lumina extrem de puternica, fiind recomandate de exemplu la vanatoare, deoarece sunt capabile sa orbeasca temporar animalele.

Totodata astfel de lanterne sunt recomandate si in situatii de autoaparare sau critice in care domneste intunericul.

Tipul becului  pe care il are lanterna este un alt criteriu de care trebuie tinut cont,  iar lanternele profesionale cu becuri LED sunt evident cele mai bune optiuni, pentru ca sunt mai eficiente din punct de  vedere al consumului si genereaza mai putina caldura, fiind totodata mai rezistente datorita lipsei filamentului care sa se poata rupe, avand si o durata de viata  foarte lunga.

Lasand deoparte aceste detalii tehnice, aspectul general, dimensiunea, greutatea si durabilitatea materialelor sunt alte secrete ale lanternelor de care este important sa se tina cont, insa aspectele variaza in functie de tipul lanternei si necesitatea cumparatorului.

Acestea fiind zise, ca un ultim detaliu de care trebuie tinut cont, manevrabilitatea lanternelor profesionale merita sa fie mentionata, astfel, o lanterna ar trebuie sa aiba toata functiile usor de accesat, si sa fie realizata ergonomic, acesta fiind un aspect important mai ales in privinta lanternelor tactice.

lanterne profesionale

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like