Sfaturi pentru a realiza un site modern

0 Shares
0
0
0

Sfaturi pentru a realiza un site modernUneori meniul de pe site poate sa fie deranjant caz in care este bine sa gasiti alternative. Meniul ascuns sau hamburger modifica acest lucru. Acest meniu a fost obisnuit in aplicatiile web inainte de a face un mod de design web – chiar si in Google Chrome puteti gasi un meniu de hamburger pe partea dreapta.

Te intrebi de ce se numeste un meniu de hamburger?

Daca va folositi imaginatia, cele trei linii care sunt stivuite una peste cealalta arata ca niste chifle de hamburger.

Paginile site-ului dvs. web ar trebui sa aiba o cale clara pentru utilizator. Eliminarea navigatiei face ca experienta sa fie mai curata si mai distractiva. Aceste experiente imbunatatite ajuta la imbunatatirea probabilitatii ca utilizatorul sa gaseasca informatiile de care au nevoie pentru a finaliza o actiune dorita.

Este posibil sa fi observat ca numeroase site-uri B2B incep sa afiseze imagini de pe site-urile lor mari pentru a evidentia diferite caracteristici sau parti ale produsului lor. Nu este o coincidenta.

Pentru a va oferi o idee mai buna despre ceea ce vorbim, sa aruncam o privire la pagina de produs a Platformei site-ului web HubSpot:

In partea de sus a acestei pagini este o imagine mare si, pe masura ce parcurgeti pagina in jos, exista imagini aditionale detaliate ale produselor. Imaginile sunt, de asemenea, receptive care vizeaza asigurarea unei experiente optimizate pentru telespectatorii proveniti de la diferite dispozitive, asa cum am mentionat mai devreme.

Imaginile mai mari ale produselor ajuta designerii sa evidentieze caracteristicile diferite ale unui produs intr-un mod mai eficient si mai rapid.

Aceasta abordare consolideaza beneficiile oferind posibilitatea de a evidentia piesele cele mai valoroase. De exemplu, in a doua imagine, veti observa ca exista numere pe imagine care corespund beneficiilor anumitor caracteristici.

Aceste imagini mari sunt, de asemenea, usor de scanat. Ele ajuta vizitatorii sa aiba o intelegere solida a ceea ce fac diferitele caracteristici ale produsului prin transmiterea lor prin imagini in loc de cuvinte. Mai multe detalii despre site-urile moderne gasiti pe https://droidwebdesign.com.

Odata cu aparitia lui Pinterest, designerii si comerciantii au devenit fascinati de carti. Cartile individuale ajuta la distribuirea informatiilor intr-o maniera vizibila, astfel incat vizitatorii sa poata consuma cu usurinta bucati de continut fara sa fie coplesiti.

O alta idee foarte buna este sa folosesti scheme cromatice care chiar sa se potriveasca si sa faci totul intuitiv si relaxat. Nu combina foarte multe culori si mai ales nu folosi culori foarte tari. Gandeste-te ca ceea ce tie ti se pare un verde praz dragut pe anumite ecrane poate fi aproape fosforescent si super deranjant pentru ochi.

Daca ai un site modern care este si magazin online este foarte important sa tii cont de foarte multe aspecte. Ar trebui ca fiecare produs sa aiba imagini mari usor de vazut si descifrat, sa redea produsul asa cum este si sa nu introduca userul in eroare dar si sa dea posibilitatea cumparatorului sa lase un review sau un comentariu. Acest lucru nu este doar modern ci si elegant.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like