Speranta, viata, #Colectiv la Campia Turzii

0 Shares
0
0
0

afis speranta colectivAsociaţia Liberalism pentru Comunitate, prin intermediul președintelui Dorin Nicolae Lojigan, anunță desfășurarea unui eveniment de amploare intitulat ”Speranță, Viață, #Colectiv”, în perioada 03-05 decembrie 2015, în municipiul Câmpia Turzii.

Este vorba despre o acțiune cu triplă semnificație: civică, continuarea campaniei de donare de sânge demarată la Campia Turzii în urma cu trei luni, culturală, printr-un concert de excepție al unor prieteni deja, grupul de muzică clasică ”AZEO DIVAS”, care s-au alăturat cu tot sufletul și încrederea scopului evenimentului și umanitară, prin acordarea de sprijin financiar uneia dintre victimele de la Clubul Colectiv, prin intermediul donațiilor celor care se alătură demersului nostru, participand la eveniment.

Cauzei noastre i s-a alăturat, de asemenea, un talent local în plină ascensiune, solista Ioana Nadia Racolța, care va introduce spectatorii în perioada magică a Crăciunului, printr-un recital de colinzi, ocazie cu care iși lansează propriul album.

În data de 3 decembrie 2015 va avea loc campania de donare de sânge în cadrul Spitalului Municipal, mai exact la parterul Policlinicii Câmpia Turzii, începând cu ora 9.00, cu speranța că sângele donat va ajuta victimele de la #Colectiv.

Concertul caritabil se va desfășura în data de 05 decembrie 2015, ora 18.00, la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii (sala de spectacole) si va fi precedat de o lansare de carte “Dincolo de stele reci”, a scriitorului clujean Horia Muntenuș, începand cu ora 17.00.

Prin proiectul ”Speranță, Viață, #Colectiv”, Asociația Liberalism pentru Comunitate empatizează cu semenii care simt în această perioadă suferința sufletească sau fizică în forma ei cea mai violentă, dorind ca prin atitudinea proactivă să ofere un exemplu de compasiune și implicare activă față de cei mai puțin norocoși.

Cand tragedia lovește umanitatea, speranța susține viața și un simplu gest de bunătate aduce puțină de bucurie, chiar dacă nu schimbă trecutul sau nu aduce înapoi vieți.

Vă invităm să vă alaturați nouă pentru a face să conteze “a fi” și nu “a avea”, “a face” și nu doar “a vrea”.

AFIS CONCERT

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.