Tipuri de pantofi pe care trebuie sa ii ai primavara urmatoare

0 Shares
0
0
0

Tipuri de pantofi pe care trebuie sa ii ai primavara urmatoareVine primavara si trebuie sa iti cumperi o multime de lucruri noi, printre care si incaltaminte. In randurile acestui articol vei afla care sunt acele tipuri de incaltaminte de care ai neaparata nevoie in acest anotimp.

Iar la cumparaturi iti recomand sa mergi la Selgros – in Timisoara gasesti incaltaminte de dama de toate felurile in acest magazin. Ce m-a uimit a fost calitatea acestor pantofi si firmele producatoare cunoscute pe plan international. Tu stiai ca exista incaltaminte de foarte buna calitate la Selgros Timisoara?

Pantofi de care ai nevoie primavara

E timpul sa renunti la bocanci si ghete. Piciorul va incepe sa transpire odata ce temperatura va creste, asadar incetul cu incetul va trebui sa ii dai cat mai multa libertate. Iata ce pantofi iti recomand:

–    pantofi tip Oxford – eleganti, practici si comozi. daca nu esti adepta pantofilor cu toc, acesti pantofi pot completa o tinuta eleganta fara nici o problema. Piciorul nu va transpira si se va simti foarte comod.
–    pantofi sport – tenisi sau adidasi – pentru timpul liber, pentru momente cat mai comode. Nu recomand sa te incalti doar cu astfel de incaltaminte in fiecare zi, pentru ca o astfel de incaltaminte nu presupune prea multe cunostinte despre stil si bun gust. Asadar, doar in timpul liber cand adopti un stil mai lejer.
–    balerini – de purtat in zilele mai calduroase, cand piciorul este predispus transpiratiei. Este bine sa porti balerini cu talpa putin mai groasa, pentru ca sa nu simti toate pietrele si denivelarile.
–    poarta incaltaminte de calitate, creata daca se poate din piele naturala. Piciorul trebuie sa se simta foarte confortabil in timpul mersului.
–    poarta pantofi cu toc doar atunci cand este nevoie, cand vrei sa adopti un stil mai elegant. Daca vei purta pantofi cu toc zilnic, picioarele tale vor fi extenuate la sfarsitul zilei.

Cam acestea sunt tipurile de pantofi de care ai nevoie primavara. Le gasesti pe toate la Selgros Timisoara, mereu la preturi bune.

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,
300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.