Tot ce trebuie sa stii despre terapia cu vacuum

0 Shares
0
0
0

Terapia cu vacuum reprezinta una dintre cele mai folositoare modalitati pentru femei, de a scapa de toate gradele de celulita, de la gradul unu, si pana la ultimul grad.

Prin apelarea la un astfel de tratament, se vor sparge toate celulele grase care ii ofera corpului acel aspect de coaja de portocala.

O asemenea procedura consta in primul rand intr-un masaj de aspiratie, iar la finalul acestuia se va vedea faptul ca aspectul pielii va fi imbunatatit, iar urmele de celulita vor fi din ce in ce mai greu vizibile.

Deci, practice se poate spune faptul ca o astfel de terapie reprezinta un masaj profund efectuat asupra tesuturilor cutanate, iar acest masaj are rolul de a disloca acele grasimi care provoaca aparitia celulitei. Aceste grasimi vor fi eliberate prin intermediul drenajului limfatic.

Tot despre o asemenea terapie, este important de mentionat faptul ca are si rolul de a restabili fermitatea pielii, si de a reduce si chiar de a face sa dispara in totalitate acel aspect al pielii de coaja de portocala.

Deasemenea, tratamentul cu vacuum va elimina retentia de apa, iar ce este important iarasi de amintit, este faptul ca la nivelul pielii, un asemenea tratament va realiza o exfoliere delicata, iar astfel se va restabili luminozitatea naturala a pielii.

O terapie cu vacuum nu se limiteaza insa numai si numai la arderea grasimilor si la dislocarea lor. O terapie cu vacuum cuprinde si scaderea considerabila de centimetrii in jurul taliei, si amelioreaza si vergeturile.

Deasemenea, o asemenea terapie are rolul de a stimula cat mai eficient mecanismele naturale ale corpului uman in lupta contra celulitei, iar astfel se va restabili tonusul si fermitatea pielii.

Mai trebuie mentinut si faptul ca terapia aceasta va genera o impulsionare a circulatiei limfatice, iar beneficiile acestui lucru sunt scaderea retentiei de apa, dar si o stare de spirit foarte buna.

Este foarte important iarasi de amintit, tot referitor la faptul ca aceasta terapie este una extrem de importanta in lupta contra celulitei, si faptul ca un asemenea tratament se desfasoara la cabinetul unui kinetoterapeut.

Din fericire, se gasesc o multime de producatori care vand vacuum, asa ca acestora le va fi destul de usor sa gaseasca toata aparatura de care au nevoie pentru a-si servi pacientii care au nevoie de un asemenea tratament.

Aceste tratamente sunt extrem de importante, mai ales datorita faptului ca se desfasoara sub stricta supraveghere a unui kinetoterapeut, care cu siguranta cunoaste mult mai multe detalii despre celulita si despre cum poate aceasta sa fie indepartata.

Ei bine, pe langa tratamentele cu vacuum, pentru persoanele care sunt interesate sa scape de celulita, dar si sa obtina un corp cat mai frumos, ar fi de recomandat tratamentele cu electrostimulare corporala, care in mod evident, se desfasoara tot in cadrul unui cabinet de kinetoterapie, sub atenta supraveghere a unui kinetoterapeut.

Pe langa aceste tratamente care se desfasoara la un astfel de cabinet, se mai pot urma si alte feluri de tratamente pentru remodelarea corporala, cum ar fi radiofrecventa corporala de exemplu.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like