Tu ai facut o vizita la un salon de beauty recomandat de platforma Stailer?

0 Shares
0
0
0

Nu ne putem ascunde dupa deget de faptul ca oricine iubeste sa se relaxeze la un salon de hair and beauty. Plus ca niciodata nu ne vom putea compara cu experienta unor profesionisti. Totodata un salon de beauty prezinta si niste avantaje pentru noi.

Faptul ca mergem sa ne relaxam si sa uitam de anumite probleme este doar primul avantaj.

Descoperim ce mai este nou in aceasta industrie, primim anumite sfaturi, trucuri sau ce produse sa folosim acasa pentru a ne intretine, putem lega prietenii, iar pe langa asta, la final, iesim de pe usa salonului mult mai schimbati in ceea ce priveste look-ul nostru.

Ce-i drept, nu gasim atat de usor un loc liber la un salon si de regula ne cam pliem dupa agenda stilistului, chiar daca trebuie sa ne modificam programul pentru o zi intreaga. Se merita, insa cum ar fi daca nu ar mai trebui sa dam nici un telefon pentru a face o programare? Cum ar fi daca am gasi un loc liber doar cand ne dorim noi, fara a mai sta dupa agenda stilistului? Cum ar fi daca am descoperi unii dintre cei mai buni stilisti din zona in care locuim?

La aceste intrebari poate raspunde platforma Stailer. Cu Stailer acum totul este posibil.

Stailer este o platforma cu ajutorul careia ne putem programa online la orice salon dorim, fara a mai da nici un telefon.

Ce gasim pe Stailer

Pe Stailer gasim o lista cu saloanele de infrumusetare din Timisoara, Iasi, Cluj Napoca, Oradea sau Bucuresti, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Este o metoda mult mai simpla si eficienta de a face o programare la un salon, in functie de nevoile tale.

Odata ce am accesat platforma, Stailer ne recomanda unele dintre cele mai calitative saloane, de unde putem alege sa ne facem o programare. Ne putem programa oricand, la orice ora dorim, fara a fi conditionati de nimic. In plus, platforma este 100% gratuita si o putem accesa ori de cate ori dorim.

Spre exemplu, poti sa vezi serviciile salonului Breathless Concept pe Stailer pana la cel mai mic detaliu, cat costa serviciul, cat dureaza, vezi fotografii cu salonul sau cu alte lucrari, de ce oferte poti beneficia si cand te poti programa.

Eficienta pentru cei care nu au timp de pierdut

Este un avantaj, mai ales pentru cei care nu au timp. Practic in mai putin de 5 minute se pot programa la orice salon, la doar cateva click-uri distanta, fara a mai fi nevoiti sa stea minute bune in telefon pentru a gasi un loc liber pe scaun la un salonul de beauty.

Stailer ne intampina cu multe avantaje cand vine vorba despre industria de beauty. Faptul ca ne eficientizeaza timpul atunci cand ne dorim o programare la un salon, este un mare avantaj pentru noi toti.

Asadar, pentru cei care isi doresc sa scape de metoda clasica de a da telefoane pentru un loc liber la un salon, o pot face acum cu Stailer.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like