Tu de unde iti cumperi calculatorul?

0 Shares
0
0
0

Tu de unde iti cumperi calculatorul?In cazul in care vrei sa iti cumperi un calculator, cu siguranta trebuie sa cunosti cateva detalii importante care sa te ajute sa faci alegerea potrivita pentru tine, iar apoi trebuie sa stii si unde poti sa gasesti calculatoare la preturi atractive.

In primul rand, trebuie sa stii exact care sunt nevoile tale, pentru ca doar asa vei stii cu exactitate spre ce categorie de PC-uri trebuie sa iti indrepti atentia.

Daca iti doresti un calculator foarte performant si ai un buget mare la dispozitie, atunci iti poti indrepta atentia cu incredere spre un calculator nou. Conteaza si aici scopul utilizarii calculatorului.

Pentru gaming de exemplu, ai mai mereu nevoie de un calculator nou, de un calculator care sa dispuna de cele mai bune specificatii tehnice pentru a face fata tuturor cerintelor tale.

Pentru a lucra de acasa insa, sau pentru a folosi calculatorul in diferite alte scopuri, nu este neaparat sa ai un echipament nou. Vei putea sa te orientezi de exemplu chiar si spre un calculator refurbished.

De ce un calculator refurbished? Pentru ca aceste calculatoare dispun de specificatii tehnice remarcabile, la preturi mai mult decat atractive. De exemplu, facand o comparatie intre un PC nou si unul refurbished, echipamentele fiind identice, se poate observa o diferenta de cateva sute de lei.

Referitor la calculatoarele refurbished, trebuie precizat ca acestea pot fi intalnite si in cadrul firmelor care activeaza in diferite domenii de activitate.

Ei bine, in cazul in care iti doresti un PC cat mai ieftin, dar care sa functioneze totusi decent, iti poti alege unul din multimea de calculatoare second hand, si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta.

Vei putea sa gasesti calculatoare second hand i7 care sunt foarte performante, dar vei putea sa gasesti si calculatoare second hand i5 sau i3, care pot avea performante foarte bune.

Nici ideea de a-ti alege un PC all in one nu ar fi una tocmai rea, mai ales daca nici nu prea ai mult spatiu la dispoztie pentru a pastra un calculator normal.

Ei bine, atunci cand vrei sa iti alegi un PC, variante cu siguranta ai la dispotitie destul de multe, insa trebuie sa stii si de unde sa iti cumperi calculatorul.

Cea mai simpla varianta ar fi aceea de a trece pragul unui magazin de calculatoare si echipamente IT. Acolo cu siguranta vei putea sa gasesti mai multe calculatoare ideale pentru tine.

In cazul in care insa nu gasesti ceea ce te intereseaza, atunci poti sa iti indrepti atentia spre unul din multimea de magazine online. Aceste magazine scot pe piata diferite categorii de calculatoare, asa ca nu iti va fi greu sa iti alegi unul.

Marele dezavantaj in acest caz este acela ca nu poti vedea calculatorul inainte de a-l cumpara, insa din fericire magazinele de specialitate iti ofera posibilitatea de a returna produsul in conditiile in care acesta nu corespunde cerintelor, sau in cazul in care nu esti multumit de modul in care arata echipamentul respectiv.

Asadar, atunci cand vrei sa iti alegi un calculator, cam aceste lucruri trebuie sa le cunosti.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.