Uleiuri de motor Shell pentru economie de combustibil

0 Shares
0
0
0

Tipurile de uleiuri de motor Shell pentru economie de combustibil nu numai că protejează componentele motorului, ci și contribuie semnificativ la îmbunătățirea performanțelor și prelungirea duratei de viață a acestuia. Uleiurile de motor de înaltă performanță din seria Shell Helix Ultra pot pentru prima data să mențină motorul la fel de curat cum era la fabrică pentru prima dată. 

Testele motorului au arătat că niciun alt ulei de motor de pe piață nu poate face acest lucru în aceeași măsură. Pentru utilizatorul final al noii serii Shell Helix Ultra, noua și inovatoare tehnologie Pure Plus înseamnă un consum semnificativ mai mic de ulei și combustibil aferent, precum și costuri mai mici de funcționare și întreținere. Tehnologia din spatele ei se bazează pe metoda unică de fabricație. Uleiurile de bază pentru seria Shell Helix Ultra nu mai sunt fabricate din țiței, ci din gaze naturale, motiv pentru care nu conțin practic niciuna dintre impuritățile care apar în țiței.

Uleiuri de motor Shell pentru economie de combustibil – Avantaje

Avantajul pe care îl oferă toate uleiurile Shell este puritatea. Uleiurile obișnuite de bază fabricate din țiței conțin întotdeauna particule de murdărie. Aspectul uleiului de bază este asemănător cu culoarea chihlimbarului. În schimb, uleiurile de bază PurePlus din gama GTL sunt la fel de limpezi ca apa de izvor de rocă. Faptul că uleiul de motor terminat are încă mai mult sau mai puțin culoarea familiară, se datorează ingredientelor, adică aditivilor.

Puritatea materiei prime din gama Shell Helix este, de asemenea, proprietatea decisivă care caracterizează produsul finit. În practică, conform Shell, aceasta înseamnă că, datorită PurePlus, motoarele formează depozite semnificativ mai puține (curățenia pistonului este îmbunătățită cu 65%) și, prin urmare, uzează mai puțin.

Proprietățile de vâscozitate îmbunătățite, asigură o penetrare mai rapidă a uleiului în motor (pornire la rece). Rezistența îmbunătățită la temperaturi ridicate ar trebui să reducă consumul de combustibil cu până la trei procente. În plus, există un consum mai mic de combustibil datorită tendinței mai mici de evaporare.

Aproape toți marii producători mondiali sunt reprezentați pe piața românească a uleiurilor de motor. Au câștigat autoritate în alte țări și în mod firesc au venit și la noi. 

Care este motivul pentru care Shell este preferat?

Lubrifianții Shell au fost produși de la început printr-un lanț de producție bine stabilit. Aceste uleiuri nu au evoluat pe parcurs: cu cât mai mult, cu atât mai bine, cu o creștere ulterioară a calității, ci au reprezentat imediat un produs de înaltă calitate la un preț adecvat. Majoritatea proprietarilor de mașini au suficiente argumente pentru a cumpăra cu incredere ulei de motor Shell Helix.

Lanțul de producție bine stabilit al uleiurilor Shell include producția de petrol, rafinarea petrolului și producția utilizând aditivi moderni. Producția include aderarea la un nivel tehnologic ridicat și testarea. De asemenea, este extrem de important ca toate procesele de la început până la sfârșit să fie controlate de o singură companie. Aceasta înseamnă utilizarea unor standarde de producție uniforme în fiecare etapă, cu o garanție a calității cerute a produsului la ieșire. Este singurul producător care oferă uleiuri de motor Shell pentru economie de combustibil.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like