Web hosting pentru orice site

0 Shares
0
0
0

Web hosting pentru orice siteDaca te afli in cautarea unui pachet de web hosting, cu siguranta trebuie sa cunosti cateva detalii foarte importante, inainte de a-ti alege furnizorul, asa ca este important sa vezi site – ul agentiei de hosting.

Trebuie sa te informezi in primul rand care ar fi preturile pentru fiecare pachet de web hosting in parte. Daca de exemplu detii un site de prezentare sau un blog personal, atunci cu siguranta pachetul ideal pentru tine este cel de shared hosting, sau gazduire partajata dupa cum cunosc utilizatorii acest tip de hosting.

Inainte de a alege un asemenea pachet de hosting ar fi indicat sa te interesezi cate alte site-uri gazduieste furnizorul respectiv pe un singur server. Acest aspect este foarte important, pentru ca in cazul in care un server gazduieste foarte – foarte multe site-uri, atunci sunt sanse mari ca unul sau mai multe site-uri sa consume mai multe resurse decat cele alocate lor.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, din moment ce un site consuma mai multe resurse decat cele care ii sunt alocate, deja celelalte site-uri au de suferit. Asadar, este important sa tii cont de acest detaliu inainte de a opta pentru un anumit furnizor.

Apoi, daca alegi un pachet de shared hosting iar odata cu trecerea timpului site-ul tau este din ce in ce mai vizitat, poti opta pentru trecerea de la shared hosting la un server VPS.

Un asemenea tip de hosting inseamna ca ai spatiul tau inchiriat pe un server privat, iar resursele vor fi mult mai multe. Daca vei opta pentru un asemenea pachet de hosting, cu siguranta nu vei mai avea probleme privind resursele, si nu vei mai fi afectat de catre alte site-uri care consuma foarte multe resurse.

Un asemenea pachet de hosting este mai scump decat shared hostingul, insa este mai ieftin despre gazduirea dedicata, despre care vom discuta in continuare. Gazduirea dedicata inseamna ca detii propriul server, insa pentru asta ai nevoie de cunostinte de programare pentru a-ti administra serverul.

Un pachet de gazduire dedicata este mai costisitor decat un pachet shared hosting, dar si decat un server VPS, insa cu siguranta ofera o multime de avantaje, printre care trafic necontorizat, resurse nelimitate, sau alte facilitati.

Ei bine, acestea sunt cele mai populare trei tipuri de gazduire web, asa ca in functie de nevoi si in functie de traficul de pe site sau de pe blog vei putea opta pentru un pachet de hosting.

Va fi nevoie sa acumulezi insa cat mai multe informatii despre fiecare furnizor in parte. Exista pe piata multi asemenea furnizori, asa ca trebuie sa te informezi pentru a alege cel mai bun furnizor.

Trebuie sa te asiguri ca beneficiezi de suport tehnic permanent, si mai trebuie sa te asiguri ca poti in orice moment sa faci trecerea de la un abonament de web hosting la altul.

Asadar, acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunosti in ceea ce priveste web hostingul si agentiile care furnizeaza servicii de web hosting.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like