Aerul conditionat este solutia impotriva frigului

0 Shares
0
0
0

Aerul conditionat este solutia impotriva frigului

Aerul condiționat nu mai reprezită de destul de mult timp un lux, atât la mașină cât și în casă, devenind ușor ușor o necesitate, mai ales cu avansarea anilor. Acesta nu mai consumă cum o făcea odată datorită noilor tehnologii și nici nu mai este atât de scumpă achiziționarea și montarea unuia la domiciliu.

Tocmai de aceea suntem noi aici, pentru a vă presta niște servicii pe care nu le veți regreta, cu o durabilitate de minim 10-15 ani (bineînțeles, dacă mentenanța este făcută la timp).

Echipa climă247 este aici pentru a vă prezenta una dintre cele mai bune oferte de aer condiționat din Constanța, având servicii complete. Ce înseamnă servicii complete venind din partea echipei Clima247?

Pe lângă consultanță profesionistă în alegerea unui aer condiționat nou și montarea acestuia, ne ocupăm cu cel mai mare drag, atenție și cea mai mare seriozitate și de mentenanța și reparația acestora, pe lângă serviciile aferente precum completarea cu freon, igienizarea prin toate schimburile de filtre, de curățare și etc…

Echipa Climă247 vă oferă consultanță în orice zi a săptămânii și vă va ajuta cu cea mai mare plăcere în alegerea unui aer pe criteriile și bugetul menționat de dvs, și montarea acestuia la domiciliu.

Lucrăm în toate zonele din Constanța și orașele aferente acesteia precum: Năvodari, Tuzla, Eforie Nord, Eforie Sud, etc… (pentru a afla amănunțit zonele și oferte cel mai bine este să ne contactați)

Pentru a intra în legătură cu unul dintre consultanții noștri, cel mai bine este să o faceți prin intermediul site-ului https://www.clima247.ro, unde o să fiți preluat în cel mai scurt timp de către unul dintre operatorii noștrii.

De ce să te complici cu drumuri și telefoane, când te poți limita la un singur telefon, și noi ne ocupăm de restul? Contactează-ne acum!

Clima247- Să ai în casă un aer condiționat nu mai este un moft, este o necesitate!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like