Asociatia Voluntara Castel Banffy lupta pentru educatia tinerilor rromi

0 Shares
0
0
0

DSC00055

Dupa un an scolar, voluntarii Asociatiei ,,Castel Banffy’’ impreuna cu voluntarii din cadrul Colegiului Tehnic ,,Victor Ungureanu’’ organizeaza a III- a editie a programului ,,Scolii de Vara’’ care se desfasoara in centrul comunitar din comunitatea de rromi ICAR Republicii 105.

Programul are un numar de 18 tineri din comunitatea amintita pe doua grupe: clasele 0-IV si grupa claselor V-VIII. Voluntarii si tinerii sunt fara specialitate in domeniu. Programul are ca scop remediarea golurilor pe care tinerii rromi le au. Vreau sa aduc la cunostinta tuturor ca in primul an comunitatea de rromi avea 9 repetenti si 7 corigenti iar in acest an sunt doar 6 corigenti si merita sa muncim cu tinerii din aceasta comunitate.

De multe ori ne intrebam ce putem face in timpul nostru liber, uita unii tineri isi petrec timpul liber tot la munca ajutand tinerii care au nevoie de sprijin educational. Programul a inceput in data de 13 Iunie si se termina pe data de 16 Iulie unde copiii din cadrul acestui program vor fi premiati in functie de progres.

Toate acestea ne-au fost transmise de catre coordonatorul programului din cadrul departamentului Social Educational Lacatos Alexandru.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like