Azeo Divas revine la Campia Turzii- interviu Olga Bordas

0 Shares
0
0
0

azeo Divas

Cunoscut si solicitat de catre publicul din Campia Turzii, grupul de muzica clasica AZEO DIVAS revine pe scena Palatului Cultural “Ionel Floasiu” in data de 05 decembrie 2015, in cadrul evenimentului “SPERANTA, VIATA,#COLECTIV”.

Redam mai jos cateva din gandurile pe care membrii grupului au ales sa le adreseze publicului din Campia Turzii.

Dupa evenimentul din 26 iunie 2015, organizat de Asociatia Liberalism pentru Comunitate, cu ce ganduri va intoarceti la Campia Turzii?

Cu siguranta am asteptat momentul reantoarcerii mele la Campia Turzii cu multa emotie . Am trait momente de exceptie alaturi de dumneavoastra si chiar imi doresc sa va reantalnesc atat din punct de vedere artistic dar si ca oameni.

Imi doresc sa petrecem impreuna din nou momente care sa ne imgateasca sufleteste si sa ne umple de amintiri ca cele care le retraiesc de cate ori imi amintesc de evenimentul de exceptie care l-ati organizat in luna iunie. Sper sa impartasim din nou emotii muzicale si revederea noastra sa ne aduca un plus de bucurie in viata.

OLGA 1Imi sunteti dragi sunteti o comunitate unita oameni de exceptie, sunt onorata de a avea colaborari cu dv.

Vara si toamna acestui au insemnat pentru voi o bogata activitate concertistica, in diferite formule. Dati-ne cateva detalii.

In aceasta vara am avut onoarea din nou de a canta la sarbatorile organizate de catre orasul Cluj –Napoca in cadrul zilelor Clujului si a Serilor de Vara alaturi de Jordan Eva, Alexandra Hordoan, Alin Dan Rusu , Andrei Sofron si Horatiu Rusti.

Impreuna cu colaboratorii mei am sustinut si alte concerte si am avut interventii muzicale in cadrul diferitelor evenimente publice sau private. As mentiona un concert de exceptie care ne-a emotionat deosebit in cadrul unui eveniment caritabil: “Recital de muzică clasică și poezie dedicate persoanelor afectate de cancerul la sân”alaturi de contratenorul Alin Dan Rusu si sopranele Zsuzsa Barabas si Jordan Eva, apoi un alt concert emotionant a fost cel de la Castelul “Octavian Goga” alaturi de mezzosoprana Alexandra Hordoan.

Reancepand activitatea ca si profesor de pian si corepetotor al clasei de canto de la Scoala Populara de Arta din Cluj unde lucrez deja de diversi ani, am avut in jur de 6 interventii muzicale in cadrul diferitelor evenimente organizate de catre scoala.

Publicul a apreciat repertoriul plin de culoare si romantism cu care v-ati lansat la Campia Turzii. Ce ne veti oferi pentru acest spectacol de gala?

Acest spectacol se imparte in trei genuri . Muzica clasica si canzonette apoi muzica pe tema religioasa si colinde .

Va rog sa lansati un mesaj pentru spectatori.

Va doresc sa aveti parte de sarbatori luminate si sunt fericita sa impartasim primele momente de sarbatoare ale lunii Decembrie.

Ma bucur sa va reantalnesc dupa minunata experienta care am trait-o alaturi de dv in luna iunie. Sunt sigura ca vom empatiza asa cum am facut-o si acum cateva luni . Sunteti oameni minunati ne-ati umplut inima de fericire, sunteti un public cald sociabil si apropiat asa cum orice artist isi doreste, oameni pe care sa ii simtim aproape si care sa faca parte activ din spectacol.

Olga Bordas

AFIS CONCERT

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.