Cadoul perfect in luna femeii, o stare de bine ca stil de viata – descopera Masatto

0 Shares
0
0
0

Poate ca unul dintre cele mai frumoase accesorii pe care il poate purta o femeie este zambetul. Totusi, pentru a pune un zambet pe fata unei femei este nevoie de anumite ”interventii” si de mici cadouri pentru a-i face ziua mai frumoasa.

Exista totusi un cadou care poate indeplini aceste sarcini, in fiecare zi, fara sa mai fie nevoie sa ii cumperi flori si ciocolata. Cei de la Masatto au reteta perfecta si tu poti beneficia de ea. O stare de bine in fiecare zi atat pentru tine, cat si pentru sotie inseamna o viata linistita, mai putine probleme si griji indepartate.

Un scaun de masaj intr-o casa e ca soarele dupa furtuna

Toate locurile de munca sunt obositoare si suprasolicita deseori anumite categorii de muschi. Multa lume considera ca nu poti avea in casa un specialist in masaj de care sa profiti zilnic si care sa iti „ia durerea cu mana”. Masatto vine sa ii contrazica pe toti.

Pe site poti gasi o gama variata de scaune masaj care au o tehnologie inovativa si se pliaza perfect pe nevoile tale, fiind create special sa se muleze pe forma corpului tau. Un scaun de masaj intr-o casa poate schimba complet cursul oricarei zile, deoarece poti incepe ziua cu un masaj, datorita programului morning buzz care te relaxeaza pentru toata ziua. Poti face fata oricarei provocari care se iveste daca ai un corp relaxat si pregatit si o minte limpede.

Daca ziua este prea grea, cu prea multe vesti proaste si simti ca nu mai rezisti, ajungi acasa si te asezi in scaunul cu masaj sa uiti de tot si de toate. Speakerele incluse in scaun, daca au muzica potrivita te pot trimite cu gandul pe o plaja insorita, departe de casa si corpul se relaxeaza sub miscarile dibace ale scaunului as in masaj.

Bellatrix – ce spui de un astfel de scaun de masaj?

Un exemplu perfect de scaun care te poate duce intr-o stare de liniste si care iti trimite durerile de spate sau muschi in domeniul trecutului este scaunul de masaj Bellatrix. Designul sau unic si foarte elegant permit pozitionarea sa in orice spatiu al casei.

Scaunul permite scanarea intregului corp si se muleaza perfect datorita tehnologiei de scanare L si, in acelasi timp, te duce intr-o stare de confort maxim si garantat de care nu te vei plictisi niciodata. Are mai multe programe de care te poti bucura si sunt de intensitati diferite si centrate pe grupe de muschi diferiti.

Precizia este unul din punctele forte ale scaunului, iar functia zero gravity te face sa uiti complet de durere, dar si de faptul ca esti in propria casa. Cuvintele nu pot exprima senzatia pe care ti-o da acest scaun si cel mai bine este sa incerci pe propria ta piele.

Masajul cu caldura de care beneficiezi odata cu achizitionarea acestui scaun iti pune sangele in miscare si orice durere se diminueaza si apoi dispare. Functia de bluetooth surround iti permite sa asculti muzica preferata in timp ce te bucuri de masaj.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like