Care sunt avantajele paturii termice?

0 Shares
0
0
0

Care sunt avantajele paturii termice?
Sunt multi romani care se confrunta astazi cu mai multe probleme ale pielii si anume piele sensibila sau foarte uscata, celulita si lista poate sa continue.

Nu putin sunt aceia care au si vergeturi, au retentie de apa si nu pot arde eficient grasimea. Aceste probleme se pot elimina in mod eficient cu o patura termica.

Toate aceste probleme in general se vad la suprafata si se elimina destul de rapid cu ajutorul tehnologiilor noi care sunt prezente in saloane pentru remodelare corporala. In orasele mari sunt mai multe echipamente si aparate dedicate care sunt folosite de catre specialisti si care pot sa produca efectele pe care le doriti.

Printre aceste aparate putem sa enumeram cele mai cunoscute si cele mai des utilizate ustensile care ajuta la ameliorarea aspectului pielii: termocuverta sau tenulul infrarosu cu pat.

Ne axam in acest articol numai pe primul tip de echipament si vom prezenta in mod cat mai simplu si mai usor de inteles toate beneficiile pe care le are utilizarea acestui aparat cu ajutorul unor tratamente care se fac in saloanele de specialitate.

Vom incepe cu termocuverta si va vom explica ce este aceasta procedura si cum functioneaza ea.

Dupa cum spune chiar numele sau, aparatul acesta este de cele mai multe ori denumit si patura termica. Avand o forma specifica permite infasurarea persoanei fara efort. Aceasta patura produce efectul special de sauna care poate sa fie dirijat si numai spre unele zone tinand cont de dorintele pe care le prezinta clientul.

Prin urmare acest tratament va lasa sa controlati locul in care va aparea transpiratia abundenta. In timpul tratamentului, care de obicei se face in mai multe etape, are loc arderea foarte rapida a tesuturilor adipoase. Prin intermediul unui ecran, cel care se ocupa de tratament are posibilitatea de a seta si durata operatiunilor precum si intensitatea lor si temperatura.

Avantajele apelarii la tratamente cu termocuverta. Raspunsul la astfel de intrebari e mult mai complex decat putem sa crede la o prima vedere.

Asa cum am spus si mai sus efectul de sauna va genera o transpiratie abundenta, care la randul sau va duce la arderea tesuturilor adipoase. Beneficiile nu se vor opri aici, iar metabolismul celular va fi intensificat multumita termoterapiei.

Cu ajutorul utilizarii unor creme sau geluri dedicate, efectele vor fi mult mai vizibile iar in timpul sedintelor cu termocuverta se va face o detoxifiere intensa a organismului nostru si prin urmare pacientii se vor bucura dupa tratamentele acestea si de o stare foarte buna de confort fizic dar si mental.

Cu timpul se vor vedea si scaderi in greutate sau diminuari in centimetri, in special in zonele de pe talie, in zona bratelor, pe solduri sau pe gambe, asta doar daca zonele acestea se trateaza corespunzator.

Lucrurile se vad si pe exterior. Pielea urmeaza sa fie mult mai fine, isi recupereaza elasticitatea si este mult mai catifelata si de cele mai multe ori se poate vedea si o reducere a retentiei de apa sau ameliorarea vergeturile. Detoxifierea este un beneficiu clar  oferit de aceste sesiuni de tratament cu patura termica.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like