Ce afacere ai putea incepe daca ai locui in capitala?

0 Shares
0
0
0

Ce afacere ai putea incepe daca ai locui in capitala?In mod evident, toata lumea si-ar dori sa dispuna de o suma de bani cat mai mare, pe care sa o poata investi intr-o afacere care sa se dovedeasca a fi cat se poate de profitabila.

Ei bine, atunci cand vrei sa incepi o afacere, conteaza foarte mult si locatia in care iti doresti ca aceasta sa se desfasoare, si conteaza foarte mult si bugetul pe care il ai la dispozitie.

Apoi, conteaza foarte mult si cunostintele tale, conteaza acest aspect pentru ca daca incepi o afacere intr-un domeniu de activitate in care esti foarte bun, atunci ai sanse foarte mari sa faci lucrurile ca la carte, iar atunci totul va putea iesi bine.

In conditiile in care locuiesti in capitala, cea mai inteligenta idee de afacere pe care ai putea sa o ai, ar fi aceea de a-ti investi banii in achizitionarea unui teren in zona Otopeni, care sa fie cat mai aproape posibil de aeroport.

In ciuda faptului ca te poti gandi ca este deranjant sa investesti banii intr-un teren care sa fie situat intr-o astfel de zona, in cele ce urmeaza in acest articol vei observa ca de fapt, este o idee cat se poate de inteligenta aceasta.

De ce? Pentru ca tinand cont de faptul ca zi de zi, ora de ora, si minut de minut, anumite masini intra in parcarea aeroportului, alte masini ies din parcare, in parcarea aeroportului este mereu o aglomeratie de nedescris.

Mai exista intr-adevar parcari in zona Otopeni, insa cu siguranta ai putea sa te gandesti sa iti cumperi teren in aceasta zona, si sa iti creezi o pacare langa aeroport Otopeni, o parcare care sa fie imprejmuita in primul rand.

Mai mult decat atat, vei putea sa angajezi chiar si o firma de paza care sa se ocupe de supravegherea parcarii, si vei putea sa monitorizezi video toata parcarea ta.

Intr-adevar vei avea de investit destul de multi bani, insa daca stai sa te gandesti mai apoi, ca odata ce ai parcarea gata amenajata, nu vei mai avea cheltuieli mari, cheltuielile fiindu-ti minime, si zi de zi vei avea clienti, iar banii vor veni spre parcarea ta, atunci cu siguranta se merita o asemenea afacere.

Plus de asta, daca le vei oferi clientilor si posibilitatea de a-si inchiria un loc de parcare online, sau de ce nu, chiar si telefonic, in mod evident acestia vor alege sa isi lase masina in parcarea ta, atata timp cat vor fi plecati din tara.

Asadar, in momentul in care locuiesti in capitala, in cazul in care iti doresti sa incepi o afacere, cu siguranta ar trebui sa te gandesti cat mai serios la acest lucru, si sa iti cumperi un teren cat mai aproape de aeroportul Otopeni, un teren pe care mai apoi sa il transformi intr-o parcare privata. Este adevarat faptul ca investitia va fi una destul de mare, insa in mod evident iti vei recupera foarte rapid banii investiti, asa ca aceasta este o idee de afacere profitabila.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like