Ce nu ai aflat inca despre iPhone 6 si iPhone 6 Plus?

0 Shares
0
0
0

Ce nu ai aflat inca despre iPhone 6 si iPhone 6 Plus?
Noile modele iPhone 6 si iPhone 6 Plus se remarca fata de cele anterioare prin multe caracteristici de exceptie. Cei care inca nu au ales sa isi cumpere un model nou si au probleme de diverse tipuri cu vechiul smartphone au posibilitatea de a face reparatii iPhone Bucuresti astfel incat telefonul lor inteligent sa aiba din nou performantele de la inceput.

Cu ajutorul unor reparatii iPhone Bucuresti vei avea mereu la indemana solutiile dorite, in functie de bugetul tau. Intre modelul iPhone 6 si iPhone 6 Plus exista cateva diferente mai mult sau mai putin vizibile.

Stabilizarea optica a imaginii,  autonomia mai mare oferita de baterie, marimea mai mare si calitatea mai buna a afisajului sunt printre diferentele importante dintre aceste doua telefoane, toate fiind in favoarea modelului iPhone 6 Plus.

Afisajul acestor telefoane se imbina mult mai bine cu marginea carcasei, ceea ce creeaza senzatia de continuitate intre aceste elemente ale telefonului. Unele modele de telefoane cu capacitatea interna de stocare mai mare au prezentat probleme legate de blocarea lor brusca. Se pare ca de vina este memoria flash de tipul NAND cu care ele sutn dotate.

Ambele smartphone-uri prezinta si avantajul unor unghiuri de vizualizare mai bune. Toti producatorii de telefoane mobile incearca sa ofere acum o viteza cat mai buna la conexiunea de tipul 4G (LTE), ceea ce pentru noile modele iPhone este, de asemenea, valabil. Mai mult decat atat, viteza la care conexiunea 4G poate ajunge pentru noile modele este de 150 Mbps, Apple facand posibil accesul la 20 de benzi LTE, in functie de tara in care cineva calatoreste.

Tot prin reteaua LTE, calitatea apelurilor vocale este mult imbunatatita cu ajutorul optiunii “Voice over LTE” (VoLTE). Astfel, serviciul de date si cel de voce pot fi folosite simultan pentru prima data. iPhone 6 suporta si apelurile de voce prin intermediul retelei de tipul Wi-Fi, calitatea convorbirilor crescand astfel exponential.

Cu ajutorul noilor optiuni oferite de programul de operare iOS 8, utilizatorul poate vedea clar care sunt aplicatiile ce consuma o cantitate mare din energia bateriei. In plus, consumul este indicat pentru fiecare aplicatie pentru ultimele 24 de ore.  iPhone 6 ii scapa de griji pe cei care nu vor sa pastreze mult timp fotografiile in memoria telefonului.

Astfel, la utilizarea aplicatiei de mesagerie a programului de operare iOS 8, apasarea pe simbolul aplicatiei camerei foto o va deschide, iar toate fotografiile si inregistrarile video trimise de aici vor fi sterse automat la doua minute dupa ce utilizatorul le expediaza. Cei care vor sa indice locatia lor mai usor o pot face direct din aplicatia de mesagerie a iPhone-ului.

La sectiunea care ofera detalii trebuie aleasa optiunea de trimiterea a locatiei curente in care se afla utilizatorul. Destinatarul va primi astfel o fotografie care intatiseaza o harta, aceasta ajutandu-l se se orienteze cand are probleme sau cand nu stie locul in care trebuie sa ajunga. Nu in ultimul rand, atunci cand vrei sa ai acces rapid la lista ultimelor persoane contactate, poti apasa de doua ori butonul Home, iar ultimele contacte vor aparea imediat pe ecran.

0 Shares
1 comment
  1. iPhone 6 este unul dintre cele mai bune telefoane din magazine in acest moment, modelele cu care Apple a reusit sa intre in randul producatorilor de device-uri de mari dimensiuni. Excelent produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.