Ce sa am in vedere cand construiesc un garaj?

0 Shares
0
0
0

Ce sa am in vedere cand construiesc un garaj?Daca ai un teren pe care vrei sa depozitezi ceva, cea mai buna solutie este sa apelezi la muncitorii care executa lucrari de ridicare a unor hale metalice Cluj, deoarece astfel te asiguri de faptul ca ceea ce ai tu de depozitat se afla intr-o perfecta siguranta.

Daca intri pe www.dkrconstruct.ro vei gasi o echipa de profesionisti care construieste hale metalice Cluj si nu numai. Ei vor sti sa faca totul ca la carte, astfel incat la final sa fii multumit de rezultate.

Uneori, muncitorii din domeniul constructiilor sunt solicitati pentru a construi garaje. In general, astfel de cereri au loc atunci cand oamenii locuiesc la casa, deoarece au suficient spatiu pentru a-si face un garaj. Daca vrei sa-ti construiesti un garaj pentru ca te pricepi in domeniul constructiilor, trebuie sa ai in vedere anumite aspecte.

In primul rand tinem sa te informam de faptul ca trebuie sa construiesti garajul intr-un loc potrivit, astfel incat ca sa ajungi la el sa mergi pe pietre sau beton. Garajul e indicat a se construi mai spre interiorul locului destinat, deoarece in fata e indicat sa fie lasata o anumita distanta (5m) pentru a spala masina.

Pentru o mai buna protectie a garajului e recomandat ca acesta sa se construiasca intre arbusti. In privinta orientarii, acesta ar fi bine sa fie orientat spre nord. Acesta nu trebuie construit pe partea cu dormitorul, daca vrei sa ai liniste.

Un garaj nu poate fi construit oriunde ti-a dori tu. Daca vrei sa construiesti un garaj langa casa si il faci cu usa spre locuinta, distanta minima trebuie sa fie de 5m. De asemenea, trebuie sa ai in vedere si ce anume se afla prin preajama. De ce? Pentru ca in cazul in care langa garaj exista ziduri sau acoperisuri inflamabile, garajul trebuie construit la minim 10m de astfel de puncte.

Referitor la dimensiunea garajului, aici depinde totul de numarul de masini pe care vrei sa le tii in garaj. Tine cont de faptul ca trebuie lasata o oarecare distanta intre perete si masina (20-30 cm), o distanta in fata radiatorului (50 cm) si bineinteles distanta intre masini, in cazul in care in respectivul garaj vor fi mai multe (70-120 cm). In cazul in care crezi ca ai nevoie de un spatiu de depozitare in garaj, ia in calcul si acest lucru cand il construiesti.

In privinta materialelor pe care trebuie sa le folosesti, procedezi la fel ca la orice casa normala. Finisajele in interior nu sunt atat de importante insa ca in locuinta. In general garajele se lasa netencuite, iar pe jos se folosesc materiale impermeabile, usor de sters.

In ceea ce priveste lumina din garaj, pentru ca e nevoie si de asa ceva, se recomanda ca dispozitivele de iluminat sa fie montate in zona in care va fi radiatorul.

Nu e deloc greu sa contruiesti un garaj, insa nu poti nici sa-l incepi fara a te informa in prealabil despre aspectele importante pe care le presupun o astfel de constructie. Cu cat te informezi mai mult, cu atat mai bine.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.