Cea mai buna modalitate de a obtine o asigurare auto ieftina

0 Shares
0
0
0

Cea mai buna modalitate de a obtine o asigurare auto ieftina Odata ce ati obtinut permisul de conducere si masina la care ati visat, mai ramane un singur lucru de facut, pentru a putea conduce fara griji.

Este vorba despre obtinerea unei asigurari rca. O astfel de asigurare rca poate fi achizitionata, fara prea multe batai de cap, de pe www.rcautoieftin.ro.

Avand in vedere ca, in zilele noastre, exista din ce in ce mai multi furnizori de asigurare auto, oferind rate si achizitionari online, schimbarea de polite a devenit mai usoara decat ati crede.

Potrivit unor studii, 21 % din americani au achizitionat asigurari auto in ultimul an, dintre care aproximativ 43 de procente au schimbat compania de asigurari. Din cei 43 %, 81 de procente au declarat ca motivul principal pentru care au facut acest lucru l-a constituit pretul.

Cand trebuie sa faceti o schimbare?

Unii asiguratori percep o taxa pentru intreruperea contractului inainte de expirare. Prin urmare, cu exceptia cazului in care economiile realizate in urma noii asigurari sunt suficiente pentru a compensa o astfel de taxa, este bine sa asteptati si sa incepeti sa comparati diferitele oferte de asigurari cu cateva saptamani inainte de a primi notificarea cu privire la reinnoirea politei de asigurare.

Daca va decideti sa va schimbati polita, lasati suficient timp pentru ca noua polita sa intre in vigoare, dupa care anulati polita existenta inainte de reinnoire.

Cautati reducerile ascunse

Folositi masina impartind costurile cu altii? Platiti factura de asigurare anual? Folositi modul automat de plata? Fiecare dintre aceste lucruri va poate oferi economii semnificative. Multe companii ofera reduceri substantiale pentru soferii care termina un curs de conducere defensiva sau care pot aduce dovada ca au facut un astfel de curs printr-un alt furnizor sau la locul de munca.

Cea mai buna modalitate de a invata despre reducerile potentiale este sa verificati site-ul companiei sau sa intrebati agentul de asigurari. Faceti-le pe amandoua. O sursa s-ar putea sa va ofere inforamatii pe care cealalta nu este capabila sa le dea.

Lupta pentru economii

Aveti o locuinta? Aveti nevoie de asigurare pentru chiriasi? Detineti mai mult de un autovehicul? Cei mai multi furnizori de asigurari ofera reduceri clientilor care achizitioneaza mai multe polite o data. Vechea zicala cu punerea tuturor oualor intr-un cos poate fi aplicata si in cazul asigurarilor.

Ceea ce este bun pentru masina s-ar putea sa nu fie bun pentru locuinta. Examinarea tuturor politelor si observarea lacunelor de acoperire trebuie facute cu simt de raspundere.

Siguranta

Deoarece companiile de asigurari nu doresc niciodata sa fie nevoite sa plateasca pentru anumite cereri, multe dintre aceastea ofera cursuri de conducere preventiva, instrumente online si sesiuni interactive pentru detinatorii de polite despre orice, de la pregatirea in caz de cutremur la ciclismul inteligent.

Inainte de a semna pe linia punctata

Pentru a evita sa va schimbati din nou polita in sase luni sau un an, ar trebui sa intrebati noul furnizor, fie in persoana, fie prin intermediul unui chat online sau telefon despre fiecare pas al politei de asigurare.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.