Cele mai ascunse secrete despre machiaj

0 Shares
0
0
0

Cele mai ascunse secrete despre machiaj
In spatele unei imagini perfecte stau mai multe secrete de machiaj car u fost descoperite in timp de profesionisti. Daca sunteti interesate de angajare videochat si veti sa fiti profesioniste in domeniu ar trebui sa cititi acest articol.

Orice femeie este atenta la modul in care arata si este o adepta a utilizarii produselor cosmetice de machiaj trebuie sa cunoasca regulile de baza pentru a aplica texturile si nuantele dar si micile secrete care stau la baza unui rezultat bun.

Un machiaj perfect este conditia de baza pentru a avea un chip perfect asa cum si un machiaj prost facut este garantia unei imagini gresite. Femeile care includ in acest ritual de infrumusetare fardurile ar trebui sa stie de ce anume au nevoie, cum ar trebui sa le aplice si cum sa speculati la maxim calitatile lor.

Cosmeticieni de renume ne impartasesc mai multe detalii de machiaj, importante pentru acele persoane care vor sa aiba un aspect deosebit. Pe maoritatea dintre ele le veti afla citind mai jos.

O greseala uriasa a femeilor este ca nu isi aleg fondul de ten conform cu atributele proprii, si isi aleg un machiaj care sa nu fie natural si care va dezavantajeaza trasaturile.

Atunci cand va cumparati un astfel de produs este recomandat sa tineti cont de doua aspecte de baza  in ceea ce priveste ingredientele pe care le are fondul de ten sau nuanta sa.

Daca aveti un ten sensibil si uscat, e ideal sa optati pentru o varianta care sa aiba la baza ulei, care va hidrata intens chipul si care nu va lasa urme dupa ce se usuca. In cazul in care aveti un ten gras, este foarte bine sa evitati un fond de ten care sa aiba la baza ulei ori alte substante grase si sa alageti ceva care sa aiba la baza ingrediente matifiante.

Este necesar sa va pregatiti fata pentru a aplica machiajul. Piata cosmeticelor este destul de bogata in produse de machiaj utile precum baza pentru machiaj de fata si cea pentru pleoape care se mai numeste si primer.

Cremele, lotiunile ori gelurile au un rol de a forma o pelicula destul de fina pe piele in asa fel incat machiajul sa fie mult mai reusit si mai rezistent, dar care sa nu arate incarcat. Tot acestea au rolul de a acoperi liniile fine.

Aplicati si un strat subtire de primer, inainte sa utilizati fondul de ten si fardul de pleoape. In mod sigur veti vedea si diferenta.

Conturul corect al ochilor este foarte important. O privire mai accentuata implica obligatoriu si un contur al ochilor cu creionul dermatograf ori cu un tus. O varianta lichida care rezista foarte bine pe pleoape dar aplicarea lor uniforma e o sarcina dificila pentru domnisoarele si doamnele care sunt mai putin princepute.

Aici va interveni un truc recomandat de toti profesionistii in machiaj, care nu va da niciodata gres. Dupa ce s-a aplicat baza pentru pleoape si fardurile realizati un contur al pleoapelor  cu creionul dermatograf normal si apoi intariti linia pe care ati trasat-o cu straturi de tus. Conturul va fi asa mult mai usor de facut.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like