Cele mai des intalnite defectiuni ale smartphone-urilor Nokia

1 Shares
0
0
1

Cele mai des intalnite defectiuni ale smartphone-urilor Nokia
Acum mai bine de un deceniu, majoritatea persoanelor care vroiau sa isi cumpere un telefon mobil, isi indreptau atentia spre dispozitivele produse si comercializate de catre Nokia.

Acest lucru era firesc in perioada respectiva, daca stam sa ne gandim la faptul ca ani la rand, Nokia a fost cel mai important producator de telefoane mobile de pe piata.

Ei bine, din pacate pentru persoanele care si astazi indragesc acest brand, mai mult de dragul vremurilor demult apuse, se pare ca odata cu aparitia telefoanelor mobile inteligente, Nokia nu a mai reusit sa tina pasul cu producatorii de top.

In prezent, majoritatea celor care vor sa isi cumpere un smartphone, fie isi indreapta atentia spre un dispozitiv de la Samsung, fie opteaza pentru un model iPhone de la Apple, iar acest lucru este firesc, pentru ca acestia sunt cei mai renumiti producatori de pe piata de telefoane mobile la ora actuala.

Sunt insa si utilizatori care, in ciuda faptului ca Nokia nu mai poate sa concureze in prezent cu marile branduri de pe piata, au ramas fideli brandului finlandez, astfel ca atunci cand au nevoie de un smartphone nou, isi indreapta atentia spre un dispozitiv din gama Nokia Lumia.

Si daca tot am adus in discutie vremea in care Nokia era cel mai important producator de telefoane mobile de pe piata, trebuie specificat faptul ca telefoanele care se gaseau atunci pe piata, erau mult mai performante decat smartphone-urile din zilele noastre.

Atunci, daca iti scapai telefonul pe jos, nu prea aveai motive de ingrijorare, insa acum, daca iti scapi smartphone-ul pe jos, cu siguranta acesta va avea nevoie de un display nou.

De fapt, la fel ca si in cazul altor telefoane, si utilizatorii de smartphone care isi duc telefonul la un service de reparatii Nokia, au nevoie de un display nou.

O astfel de reparatie cu siguranta ar putea fi evitata, in cazul in care utilizatorul si-ar proteja dispozitivul cu accesoriile de protectie compatibile, iar aici vorbim despre geamul de protectie al ecranului, si despre husa telefonului.

Sunt alte telefoane din gama Lumia, a celor de la Nokia, care ajung intr-un service gsm pentru a fi reparate, dupa ce au fost scapate in apa de catre utilizatori. Ei bine, si o astfel de reparatie ar putea fi evitata, in cazul in care utilizatorul ar avea mai mare grija de dispozitiv.

Sunt insa si terminale Nokia, care ajung pe mana expertilor de la service, datorita faptului ca acestea se blocheaza destul de des in timpul utilizarii. O astfel de problema cu siguranta nu apare numai in cazul telefoanelor Nokia, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi daca ai un asemenea telefon.

Anumiti utilizatori se plang de faptul ca telefonul lor Nokia nu receptioneaza semnal gsm, in ciuda faptului ca este tinut intr-o zona in care se receptioneaza semnal gsm.

In cazul in care problema nu provine de la operatorul de telefonie mobila, atunci cu siguranta expertii de la service vor constata problema si o vor remedia in cel mai scurt timp, iar cel mai probabil, vor inlocui antena semnal a telefonului Nokia.

1 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like