Cum faci downgrade sistemului de operare la telefonul Nokia?

0 Shares
0
0
0

cum-faci-downgrade-sistemului-de-operare-la-telefonul-nokiaOdata cu trecerea timpului am ajuns fiecare dintre noi sa detinem cel putin un telefon mobil inteligent, care vrand nevrand a devenit un obiect indispensabil omului.

De regula cei tineri aleg sa isi cumpere un model fie de la Samsung fie aleg varianta de a utiliza un iPhone pentru ca se spune ca acestea ar fi cele mai la moda dar si cele mai performante telefoane.

Ei bine, daca stam sa ne gandim la faptul sunt la moda, da, asa este pentru ca toata lumea cumpara aceste modele de telefoane, deci din acest motiv putem spune ca in mod evident sunt la moda.

Daca stam sa ne gandim si din punct de vedere al performantelor, si aici putem spune ca modelele Samsung sau iPhone-urile produse de Apple sunt foarte performante, dar asta nu inseamna ca pe piata nu mai sunt producatori care au telefoane mobile inteligente bune.

Daca stam sa ne gandim si sa luam in considerare telefoanele in functie de camera foto, atunci cu siguranta nici un producator nu poate sa concureze cu Sony. Modelele de telefoane produse de acest brand au cele mai performante camere foto iar asta o stim cu totii.

Ei bine, chiar si telefoanele Nokia, chiar daca nu mai sunt la fel de cautate cum erau candva, tot Nokia raman, iar compania finlandeza a fost si va ramane un brand pe piata telefoanelor mobile.

Odata cu trecerea timpului si aparitia telefoanelor mobile inteligente, cei de la Nokia s-au adaptat cerintelor pietei si au inceput sa scoata spre comercializare astfel de telefoane.

Smartphone-urile produse de Nokia vin cu sistemul de operare Windows Phone. Ei bine, la fel ca in cazul Androidului, si cei care detin un telefon cu sistemul de operare Windows Phone trebuie din cand in cand sa isi actualizeze sistemul.

Aceasta actualizare de sistem nu vine de fiecare data cu ceva benefic pentru telefon, iar din acest motiv de multe ori te gandesti ca mai bine ramaneai la versiunea initiala .

In continuare iti voi prezenta un exemplu legat de un model de telefon Nokia Lumia. In cazul in care incerci sa revii la sistemul pe care l-ai avut inainte de a incepe actualizarea iar telefonul tau nu functioneaza la parametrii normali, trebuie sa iti duci telefonul la un service gsm unde de executa reparatii Nokia, pentru remedierea problemei.

Ei bine in cazul in care doresti sa faci un downgrade pentru a reveni la Windows Phone 8 de la Windows Phone 8.1 trebuie sa efectuezi urmatoarele operatiuni:
– trebuie sa faci un backup pentru a nu pierde toate datele din continutul telefonului;
– trebuie sa descarci iar mai apoi sa instalezi un Nokia Software Updater;
– trebuie sa conectezi telefonul cu ecranul blocat si aplicatia Nikia Software Updater;
aplicatia te va informa ca este disponibil un update;
– trebuie sa treci prin pasii necesari pentru a-ti instala sistemul de operare.

In cazul in care nu esti sigur pe tine si te temi ca nu vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus, atunci mai bine te duci cu telefonul la un service iar specialistii de acolo iti vor remedia problema si te vei putea bucura de un dispozitiv functional.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like