Cum protejam display-ul de la telefon?

0 Shares
0
0
0

Cum protejam display-ul de la telefon?
Desi telefoanele vin deja si cu folii care sa le asigure protectia, confectionate din plastic, sunt si unele lucruri care va pot ajuta sa va protejati mai bine display-ul telefonului. In ultima vreme am tot vazut ca oamenii cauta solutii pentru display-uri iPhone si ca forumurile s-au umplut de astfel de topicuri.

Daca avem de exemplu un iPhone 4S al carui display s-a spart putem apela la firme specializate pentru inlocuire display iPhone 4S dar sunt si metode prin care putem sa prevenim necesitatea de a inlocui un ecran de iPhone.

In cazul in care husele de telefon nu va plac din cauza ca sunt robuste sau pentru ca nu lasa sa se vada carcasa, ar trebui sa va ganditi sa aplicati macar o folie de protectie pe display-ul telefonului.

Va recomandam sa utilizati protectii pentru display, chiar si atunci cand acestea sunt reprezentate doar de folii de protectie pentru ca vor face in mod cert diferenta intre un ecran distrus si zgariat si unul care sa arate ca nou.

Daca ar fi sa comparam pretul unei folii de protectie cu pretul pentru inlocuirea unui display am ajunge in mod cert la concluzia ca este mult mai rentabil sa utilizam folii decat sa tot schimbam ecrane. Folia se pune pe ercan unde va ramane lipita prin energie statica sau datorita unui adeziv special. Foliile sunt solutiile optime pentru protectia ecranului contra prafului, a urmelor si a zgarieturilor.

Telefoanele smart sunt dispozitive electronice cu preturi mari si devine frustrant sa gasiti telefonul cu urme sau zgarieturi mai ales atunci cand stiti ca ati cheltuit foarte mult cu el si ca display-ul are un pret destul de ridicat.

Atunci cand tineti aproape tot timpul telefonul in buzunar acesta este afectat daca nu are si o husa de protectie sau macar o folie, pentru ca in buzunare mai sunt de obicei si alte obiecte precum cheile sau monedele si aceste obiecte metalice zgarie si deterioreaza ecranul si carcasa telefonului.

Daca stiti ca telefonul se va afla tot timpul in buzunare ar trebui sa ii achiziionati o husa sau o folie de protectie. Aceasta folie se aplica acasa, dar sunt si modele pentru care ar trebui sa urmati pasii din instructiuni. In cazul in care vreti sa va asigurati ca folia cumparata va fi pusa corect puteti sa apelati pentru aplicare si la profesionisti.

Diferenta dintre metodele prin care protejam telefonul sta in tipul de protectie aleasa. Sunt si protectii de telefoane care sunt concepute in mod special pentru un model de telefon sau pentru o gama anume  sau pot fi si protectii universale si acestea se vor potrivi pe orice tip de telefon.

Sunt numeroase branduri de protectii si folii pentru telefoane si foliile variaza in functie de functionalitati, de modul de aplicare, de aspect si de telefon. Pentru telefoanele de la Apple gasiti huse si folii indiferent de modelul pe care il aveti.

Daca doriti efecte speciale sunt si huse mirror care desi nu sunt vizibile atunci cand telefonul e deja deschis il poate face sa se transforme in oglinda in momentul in care e stins ecranul. De asemenea sunt si folii fara stralucire, care diminueaza reflexia si sunt folosite in exterior cand soarele are o lumina puternica.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like